utorok 11. augusta 2015

Hliva ustricova lekaren

Hliva ustricovitá s rakytníkovým olejom. HLIVA USTRICOVITÁ ( Pleurotusostreatus) je drevokazná huba. Ako nezelený organizmus, čo sme aj my, ľudia, prijíma . K dispozícii v lekárni Pilulka už v stredu 9. Prípravok obsahuje vyváženú kombináciu synergicky pôsobiacich zložiek:.


Vedeli ste, že hliva ustricová obsahuje látky podporujúce naše zdravie a imunitu ? TEREZIA BABY IMUN sirup s hlivou a rakytníkom príchuť hruška 1x1ml. Terezia Company Hliviačik sirup s hlivou ustricovou a rakytníkom hruška 1ml. Lekáreň IZIS - lekáreň online, e-shop ponúka možnosť nákupu liekov online.


Tento pin objavil(a) Petra D. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Výživový doplnok obsahuje Hlivu ustricovú (Pleurotus ostreatus), Rakytníkový olej (z Rakytníka rešetliakového), Echinaceu angustifolia (Echinacea purpurová),. ODD – odporúčaná denná dávka). OLYNTH AER NAO 1X10ML-EUR. Imunit HLIVA ustricová 8mg s rakytník.


U nás sa stále niečo deje. Buďte v obraze a nič nezmeškajte. Každý mesiac u nás nájdete 2produktov v zvýhodnenej cene. Balenie: cps 100+1naviac (BONUS), 1x2ksTyp produktu: Doplnkový sortimentVýrobca: Simply You Pharmaceuticals a. Podľa prieskumu z lekární , máj 2016. Za túto schopnosť vďačí hliva Pleuranu, teda . Zľavu si môže poistenec VšZP uplatniť vo vybraných lekárňach po celom.


Viaceré štúdie potvrdili, že hliva ustricová znižuje riziko vzniku nádorových ochorením, čiže je vhodnou prevenciou proti tomuto závažnému ochoreniu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky