pondelok 15. februára 2016

Smoothie kokosove mlieko

Smoothie kokosove mlieko

Prečo a ako kokosové mlieko použiť ako ingredienciu do smoothies ? Existujú tisíce receptov, ako pripraviť lahodné a zdravé smoothies. Dozviete sa, na čo všetko je . Pripravili sme si pre vás kokosové smoothie z chutného kokosové mlieka. Bielkoviny v tomto smoothie recepte pochádzajú z vajec – bielok a žĺtkov, zatiaľ čo kokosové mlieko a kokosový olej poskytujú prospešné tuky.

Kokosové smoothie plné bielkovín. Do mixéra dáme najskôr zamrznuté mango nakrájané na kocky a banán na kolieska. Potom prilejeme kokosové mlieko , šťavu z limety a med podľa chuti.


Med pridávame pre mlsné jazýčky, môžeme . Doprajte si lahodné kokosové smoothie , ktoré môžete piť pokojne aj cestou do práce. Zabúdať by ste však nemali ani na kokosové mlieko. V tomto recepte na smoothie som skombinovala ovocie s. Na fotografii je kokosové mlieko v pravo dole a je stuhnuté, lebo som ho mala .

Smoothie kokosove mlieko

Prejsť na Ako si pripraviť domáce kokosové mlieko ? Na výrobu domáceho kokosového mlieka je potrebné balenie sušeného kokosu ( 200g) a dcl . Niektorí si to zamieňajú s vodičkou z kokosu, ale nie je to kokosové mlieko. Mandľové a kokosové mlieko môžeš zmraziť tiež – vo forme na ľad. Tieto jednoduché a rýchle recepty na smoothie zachutia každému. Smoothies sa tešia čoraz väčšej obľube medzi ľuďmi.


Postup: V mixéri zmixujte . Dávno vieme, že smoothie nie je absolútny liek na všetky neduhy, ale ako zdroj kvalitných nutrientov poslúži. Ovocie, ktoré je obyčajne základom smoothie , je najlepšie stráviteľné v. Svět plodů Vám nabízí přírodní kokosové mléko! Ochutnejte jej a napište nám, jak Vám chutnalo. Stačí nám pár ingrediencií, mixér a skvelé smoothie je na svete.


TIP – letné čučoriedkové smoothie s kokosovým mliekom. Dnes som potrebovala dobiť baterky. Urobila som si preto v Miomate toto vitamínmi nabité exotické smoothie , ktoré mi dodalo . Na jeden liter potrebujeme.


Pri čokoládových smoothies , skúste použiť mandľové mlieko.

Domáce kokosové mlieko z čerstvého kokosu. Najradšej mám to kokosové. Mareeja - 1 šťavy a smoothies. Kategórie: Rastlinné mlieka.


Jemné, lahodné, krémové smoothie bez cukru, či iných sladidiel. Takto jednoducho si vyrobíte domáce raw kokosové mlieko. Pridajte kokosové mlieko a strúhaný kokos a zmiešajte. S vysokým obsahom kokosovej zložky. BodyFuture smoothie BCAA 33L PET.


Obsahuje kokosové mlieko , g hrachového proteínu, 1 kakaový . Registrácia a používanie webu Varecha. Podmienky používania a ochrana osobných údajov Banán a mango ošúpeme a nakrájame na kúsky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky