utorok 9. februára 2016

Muconasal

Muconasal

Rýchlo a účinne uvoľní nos pri nádche a prechladnutí. Vhodný aj pre deti od rokov. Nakupujte online, doprava nad € zdarma.


Príbalový leták (PIL) MUCONASAL PLUS aer nao (fľ.skl.) 1xml. Ako používať Muconasal.

Muconasal

Konečne sa nadýchnite vďaka prípravku Muconasal PLUS! Spriechodní svoj nos pri prechladnutí a nádche. Máme ho skladom, za skvelé ceny.


Muconasal Plus: Sprej do nosa na upchatý nos, uvoľnenie hlienov a proti opuchu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k . Přečtěte si pozorně tento příbalový leták, protože obsahuje pro vás důležité údaje.


Tramazolini hydrochloridum.

Týmto pôsobením uľahčuje dýchanie. Používa sa najmä pri prechladnutí a sennej . Muconasal plus nosní sprej se užívá při rýmě u běžného nachlazení,. See what people are saying and join the conversation. Podrobné informace MUCONASAL PLUS roztok ve spreji ml.


Nosní sprej snižuje otok zduřelé nosní sliznice a zprůchodňuje nos u běžných nachlazení, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Liek obsahuje liečivo tramazolín, ktoré zužuje cievy a tým zmenšuje opuch nosovej sliznice, čo vedie k dlhodobému . PAR - Veřejná zpráva o hodnocení. Text na obalu, muconasal -plus-obal. Braillovo písmo, Schváleno – text na obalu odpovídá zákonným požadavkům.


Typ oznámení, Platnost o Nahrazující LP ? Výrobce: Sanofi-aventis, s. Typ: Volně prodejné léky. Další informace: Příbalový. Ke snížení otoků zduřelé nosní sliznice a zprůchodnění nosu u běžných nachlazení a při alergické rýmě.

Po podání přípravku se účinek projeví po již 5 . Už žiadne lovenie reklám v reklamných brejkoch. Na tomto blogu sú reklamy hlavným programom. Ak máte ďalšie informácie o spotoch, agentúru, hudbu a iné,. Toto vedie k dlhodobému spriechodneniu nosa.


Rýchlo, účinne a dlhodobo uvoľní nos pri nádche a prechladnutí. Navyše osvieži vôňou mäty a eukalyptu. Písomná informácia pre používateľa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky