streda 22. júna 2016

Dávkovač liekov denný

Dávkovač liekov denný

Plastový, farebne odlíšený dávkovač slúži k prehľadnému usporiadaniu a spoľahlivému dávkovaniu liekov doma alebo na cestách. Denný dávkovač je súčasťou . Užíva váš blízky senior rôzne lieky v rôznych časoch? Uľahčite mu v tom orientáciu s týždňovým dávkovačom liekov. Týždenný alebo denný dávkovač Vám pomôže pripraviť si požadovanú dávku liekov , a už nikdy nezabudnete či ste si lieky zobrali alebo nie.


Vitajte na oficiálnych internetových stránkach Stomia, s. Praktická liekovka na tablety, týždenná a zároveň aj denná. Ponúkame kvalitné dávkovače liekov, infúzne pumpy a dávkovače inzulínu. Navštívte náš web a dozviete.


Každý deň je rozdelený na časti: ráno x obed x večer. Každá časť dňa sa otvára samostatne pomocou viečka, zatiaľ čo ostatné . Prezri si u nás davkovac liekov a porovnaj ceny v 10. Dávkovač liekov denný - farebný. K dispozícii je tiež jedna priehradka . Sada obsahuje týždenný dávkovač liekov typ a denný dávkovač liekov typ 04.


Slúži k prehľadenému uchovávaniu a spolahlivému dávkovaniue liekov či . VIACELL dávkovač liekov denný farebný 1ks. Týždenný dávkovač liekov , Denny dávkovač liekov, Cestovny týždenný . Digitálny dávkovač liekov s alarmom a meraním pulzu Scala Vergiss nix Puzdro na lieky Vám pomáha organizovať denný príjem liekov. S nastaviteľnými časmi . Liekovka ako prívesok na uloženie dennej dávky liekov. DÁVKOVAČ LIEKOV TYP DENNÝ BIELY.


Priehľadné priehradky uľahčujú rýchlu optickú kontrolu užívania liekov . Inteligentný dávkovač liekov HiPee. Prehľadné a jednoduché vyberanie denných dávok, Spoľahlivý, praktický, denných dávkovačov s popisom, priehradky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky