štvrtok 7. júna 2018

Kedy dostanem menstruaciu po porode

Prvá menštruácia po pôrode býva pre ženy znamením, že sa znova vrátili k svojej „ženskosti“, ak sa to tak dá povedať. Kým jedna žena má počas dojčenia „dovolenku“ aj vyše roka, inej sa skráti čas slobody hoci aj pri plnom dojčení len na týždňov po pôrode. Kedy ste mali prvú menštruáciu po pôrode ? Pozrite, čo hovoria skúsenosti mamičiek. Menštruácia po pôrode u každej z nás nastupuje inak. U dojčiacich mamičiek môže menštruácia prísť už za . Som nieco cez mesiace po porode , mlieko už skoro nemam, ale menstruacia stale v nedohladne zdá sa mi to divne, kedy ste dostali . Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku.


Prečítaj si skúsenosti a názory . Sú mamy, ktoré ju dostanú aj pár týždňov po pôrode , iné ju nemajú, lebo dojčia a ďalšie menštruujú aj počas dojčenia. Jedna z mnohých vecí, ktoré sa budú po pôrode obnovovať je aj návrat menštruácie. Spôsob, akým dojčíte svoje novorodeniatko bude mať vplyv na čas.


Dojčiace matky dostávajú menštruáciu priemerne okolo 14. Pomerne málo mamičiek . Tak ako je každá žena iná, tak sa aj menštruácia po pôrode u každej ženy dostavuje rôzne. Mnoho žien sa na tento odchod menštruácie oprávnene teší. Kedy príde prvá menštruácia po pôrode ? Môžem otehotnieť pred tým, než to dostanem ? Po pôrode som normálne krvácala týždňov, na začiatku intenzívnejšie, neskôr menej. Dostala som menštruáciu , ktorá trvala asi dni a bolo to také špinenie.


Ak ste tehotná, no do pôrodu je ešte ďaleko, zoznámte sa s podpornými . Príznaky tehotenstva môžu a nemusia súvisieť s menštruáciou. Nepravidelná menštruácia v puberte je bežná vec. Chcela by som sa spýtať, kedy dostanem menštruáciu. Tri a pol mesiaca som kojila. Nie je niečo v poriadku, alebo je to.


Neviem či je problém v tom, že mama mala pri pôrode nábeh na zrazeninu v nohe. Takmer rok som plne dojčila (konkrétne okolo mesiacov). To znamená, že už skoro roky som nemala menzes.


Už pred očakávaným príchodom menštruácie som si všimla. S napätím som očakávala, kedy dostanem chuť na nezvyčajné kombinácie jedál ako napr. Prvý deň poslednej menštruácie mám 19. Plánovanie ďalšieho tehotenstva po spontánnom pôrode. Po porode som si zakupila Homeo Pulsatilla 9CH a Sepia officinalis 30CH s tym,.


Dobrý deň, každý mesiac približne dva dni pred menštruáciou dostanem. Od mojich rokov som mávala strašné bolesti pri menštruácii. Mám problém s cyklom menštruácie a mám obavu,že menštruáciu dostanem v deň.


HAK, s HAK aj po porode. Som teda mesiacov po pôrode a zistila som že mi navrela asi žila,alebo. Ani kedy dostanem nasledujúcu menštruáciu.


Ja som dostala prvu menstruaciu presne tyzdnov po porode a potom pravidelne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky