pondelok 22. augusta 2016

Valeriána lekárska čaj

Valeriána lekárska čaj

Dávkovanie a príprava čaju. Sedatívum - utišujúci prostriedok, ktorý zmierňuje bolesti a. Okrem doplnkov stravy si môžete z koreňa valeriány lekárskej pripraviť aj čaj. Koreň valeriány lekárskej.


Výťažok z koreňa valeriány.

Valeriána lekárska čaj

Viete, o akú rastlinku ide? Na prípravu čaju sa väčšinou používa sušený koreň v množstve jednej čajovej . Ako prírodný všeliek bola . Zaradenie: Slovenský bylinný čaj - sypaný. Použitie: Droga pôsobí priaznivo na centrálny nervový systém, vyvoláva fyziologickú rovnováhu.


Použitie a účinky: nervové vypätie, predráždenosť, nespavosť (iba podpora zaspávania), bolesti hlavy, nervovo podmienené . Charakteristika: Bylinný čaj sypaný. Droga má výrazné sedatívne a spasmolytické .

V lekárni či v obchode je možné zakúpiť rôzne čaje či . VALERIANA OFFICINALIS L. Bylinný sypaný čaj pôsobí priaznivo na centrálny nervový systém, vyvoláva fyziologickú rovnováhu. Zloženie: valeriána lekárska koreň. Použitie: nervové vypätie, predráždenosť, klimaktérium, nespavosť - podpora zaspávania, upokojujúce účinky, bolesti hlavy , . Upokojuje srdcovú činnosť a privádza krvný tlak do priaznivých hodnôt.


Pitím valeriánového čaju prichádza . Typ produktu:potraviny a doplnky výživy. Valeriánový čaj má sedatívne a analgetické účinky. Pomáha pri podráždenosti, strese, nervovej a psychickej vyčerpanosti, pri duševných chorobách. Je výborná proti nespavosti, na žalúdočné a črevné ťažkosti . Dodacia lehota: Skladom. Zakúpiť ju môžete buď vo forme čaju alebo ako bylinnú tinktúru.


Tip na prípravu : Dajte 5g koreňa valeriány lekárskej do 200ml studenej vody, nechajte 24 . Prezri si u nás valeriana lekarska a porovnaj ceny v 10. Odborníci si nie sú úplne istí, ako valeriána lekárska funguje, veria však,.

Ten pri stresových situáciách odporúča predovšetkým čaj z byliniek ako sú kocúrnik obyčajný, medovka lekárska , mučenka, harmanček alebo valeriána. Medovka lekárska má ukľudňujúce a relaxačné účinky, mäta pieporná, rumanček pravý a valeriána lekárska podporujú nervový systém. Balenie: sypaný 1xg. Pre zvýšenie účinku je možné kombinovať so zodpovedajúcim bylinným čajom Serafin. Droga valeriány lekárskej pôsobí tlmivo na centrálny.


Je rozšírený v celom miernom pásme severnej pologule, vyskytuje sa od nížin do hôr na vlhkých. Kozlík lekársky je trváca bylina 5-m vysoká. Pľúcnik lekársky - vňať 30g €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky