streda 31. augusta 2016

Ako prebieha tehotenstvo

Ako prebieha tehotenstvo

Vývoj plodu a tehotenské zmeny. Kedy vzniká nárok na nemocenské a aké sú podmienky náhrady príjmu počas pracovnej neschopnosti? Ako sa počíta výška PN-ky? Jednoduchý výpočet - zistíte, v akom týždni tehotenstva práve ste, aký je to. Taktiež ti kalkulačka vypočíta najpravdepodobnejší týždeň a trimester tehotenstva.


Tehotenska kalkulacka , tehotenstvo po týždňoch. Môžeš sa dozvedieť, čomu by si mala v tvojom týždni . Neskôr sa vám určite bude veľmi hodiť naša pôrodná kalkulačka. Vám vypočítame termín pôrodu, týždeň tehotenstva a začiatok Vašej materskej dovolenky. Možno práve v tomto čase ste naplno pocítili dopad hormonálnych zmien na vaše telo i psychiku.


CRL (Crown Rump Length) is fetal length measured from the top of the head ( crown) to the bottom of the buttocks (rump), obtained by ultrasonographic . K tomu je potrebné vedieť presný týždeň gravidity, ktorý v maternici práve. January, February, March, April . Niekedy môžu nastať drobné odchýlky od toho, ako ste si vy sama, alebo za pomoci vášho . Bábätko je v skutočnosti o dva týždne mladšie, ako týždeň , ktorý sa dozvie. Pre výpočet týždňa tehotenstva vychádzajú lekári a tehotenské kalkulačky z prvého . Získejte informace tvořené odboníky z ÚPMD o vývoji plodu, těhotenských změnách a jedinečné ilustrace plodu v daném týdnu. Zaregistrujte se na Babyweb.


Aplikace webu Maminkám. Obsahuje těhotenskou kalkulačku, těhotenský kalendář a články o těhotenství týden po týdnu. V těhotenské kalkulačce si můžete . V našej tehotenskej kalkulačke si môžete spočítať týždeň tehotenstva, trimester, predpokladaný termín pôrodu, počet dní do termínu . Pozrime si spolu tehotenstvo týždeň po týždňoch. Základný ultrazvuk v tehotenstve. Prvý ďeň poslednej menštruácie: event.


Vypočítať týždeň a deň tehotenstva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky