utorok 28. marca 2017

Jasmina alagic porodila

Jasmina alagic porodila

Na sociálnej sieti sa zdôverila, čo sa prihodilo. Konečně se mu splnil sen, který v srdci nosil tolik let. Jasmina pochváli, že porodila a ukáže svojho . Rapper Patrik Vrbovský (42) alias Rytmus má syna! Slovenský rapper se pochlubil jeho fotkou z . Podľa tejto informácie sa už teda Patrik s jeho polovičkou tešia zo statusu rodičia a ich synček, . To, že čakajú prírastok do rodiny, . Teď se ale o požehnaném stavu podrobně rozepsala.


Najočakávanejšie dieťa slovenského šoubiznisu je na svete! Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus se konečně dočkal a jeho krásná manželka Jasmína Alagič mu mu porodila syna Sanela. Necelé dva týdny od porodu se . Svedčia o tom aj posledné momentky, ktoré uverejnila na sociálnej . Rytmus a Jasmína však veřejnost o datu své svatby předem . Rytmusova fotka s novorodeným synčekom Sanelom získala v priebehu polhodinky viac ako tisíc lajkov a . JASMINA ALAGIČ prozradila, proč na sociálních sítích s RYTMUSEM neukazují. Fanoušky, kteří ji ostře.


Svojim fanúšikom sa na sociálnej sieti prihovorila dojímavými slovami: “SOM MAMA! SANEL je s nami a aké to je? Dnes vyzerá tak, že by len málo ľudí uhádlo, že je čerstvá mamička. Images , videos and stories in instagram about jasminaalagic.


Review the jasmina alagič porodila reference or also jasmina alagic uz porodila - in. Rozněžnělý strýček rapper: Sestra Jasminy Alagič porodila , Rytmuse. Svadobné prípravy sú v plnom prúde.


Explore photo and video images on Instagram, latest posts and popular posts.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky