štvrtok 28. decembra 2017

Lieky na

Lieky na

Ste na stránke so všeobecným obsahom. Pre zobrazenie podrobnejších informácií pre špecialistov, prihláste sa, prosím. V tejto sekcii nájdete zoznam liekov na lekársky predpis, ktoré su dostupné na Slovensku. Beriete lieky na hypertenziu?


Alebo chcete radšej znížiť krvný tlak prirodzenou cestou. Prečítajte si pre a proti.

Lieky na

Na výber máte širokú škálu liekov na akné, od lokálnych prípravkov, ktoré riešia mierne príznaky, až po rôzne silné lieky na najťažšie prípady akné. TEVA ponúka širokú škálu voľne predajných liekov , výživových doplnkov i liekov na lekársky predpis. Toto je súhrn Európskej verejnej hodnotiacej správy (EPAR) o lieku Champix. Vysvetľuje, akým spôsobom Výbor pre lieky na humánne použitie (CHMP) . Liek Adenuric sa používa na liečbu dospelých s dlhodobou hyperurikémiou ( vysoké hladiny kyseliny močovej alebo tzv. urátu v krvi).


Hyperurikémia môže viesť . Je dôležité vedieť, kedy treba dané lieky užívať. Ak ich užívate aj vy, .

Naše lieky na predpis a vakcíny. Rodinné oslavy, posedenia s priateľmi či pohár vína pri večeri. Je toľko príležitostí , ktoré nás priam navádzajú k tomu, aby sme alkohol, aj keď v malých dávkach, . On-line databáza liekov overených Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv.


Vyhľadávanie podľa názvu alebo určenia. Elektronický recept prispieva k zvýšeniu bezpečnosti pacienta, efektívnej a účelnej liečbe. Informácie o liekoch, cenách a účinných . Cieľom je menej duplicitných predpísaných liekov a úspora času pre . Máme lieky na predpis - výber necháme na vás.


Sme vaša internetová lekáreň s dopravou za €, nad € zadarmo. Len lieky , pre ktoré bolo vydané povolenie na uvedenie na trh . Cestujúci smie v príručnej batožine prevážať bežne dostupné lieky v balení do 1ml alebo v pevnom skupenstve: bez potreby lekárskeho predpisu, . Termín „ lieky zvyšujúce výkonnosť“ sa zvyčajne vzťahuje na . Na Slovensku sa spotreba liekov dlhodobo drží na pomerne vysokej úrovni. Mohlo by sa zdať, že najpredávanejším voľnopredajným liečivom sú vitamíny. Autor je prezident Slovenskej lekárnickej komory.


Liečivé prípravky – viazané na recept.

Vyvíjame, vyrábame a uvádzame na trh generické liečivá viazané na lekársky predpis. Zaviazali sme sa dodržiavať reklamné predpisy v oblasti zdravotnej starostlivosti a liekov , preto očakávame, že reklamy a cieľové umiestnenia budú dodržiavať . Magdaléna Fulmeková, CSc. Katedra organizácie a riadenia farmácie FaF UK, Bratislava.


Vyberajte si Dávkovače liekov podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na . Lieky na zriedkavé ochorenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky