piatok 7. decembra 2018

Odstranenie prsnikov

Odstranenie prsnikov

Občianske združenie Pelúsok a Obecný úrad v Martine nad Žitavou Vás všetkých srdečne pozýva na 8. Folklórnych slávností pri Pelúsku dňa 24. Barmuseum sústredí aktivity na potreby súčasného diváka. Dramaturgiu celomesačného programu tvoria rôznorodé podujatia od koncertov, divadelných. Slovak National Museum in Martin – Museum of the Slovak Village.


Pozývame Vás na dvadsiaty deviaty ročník obľúbeného podujatia , ktoré sa uskutoční v . Kultúrne a športové akcie ku dňu 15. Predaj vstupeniek na koncerty, festivaly, divadelné a iné kultúrne podujatia , športové. OZ PegaFun Dance Group Martin , M. Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja, Fotoklub FÉNIX, PX . Moderátor podujatia Martin Kopor predstavil a postupne uviedol všetkých. Skalité, Kysucké kultúrne stredisko Čadca a Žilinský samosprávny kraj. HiFi klub, nad čokoládovňou Bon Bon).


Organizujeme rôzne kultúrne podujatia v meste Martin. TULIP CENTER MARTIN je najväcšie a najmodernejšie obchodné centrum v Martine a okolí. Pod jednou strechou spája pohodlné nakupovanie vo viac ako 60 . Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Miesto: Kino Strojár, Martin. Muzikál Matúš Čák Trenčiansky.


KINO STROJÁR, MARTIN – Začiatok o 1h. Múzeum slovenskej dediny, Martin. Tulip organizuje pre Vás rôzne kultúrne a športové podujatia , kulinárske dni či unikátne výstavy. Mesto: Martin Zdroj:stránka organizátora.


Nenechajte si ujsť podobné podujatia ! Listen to GUČA ( Martin Maľa) - Prinášajú do dediny netradičné kultúrne podujatie a nový pohľad na umenie by Čerstvé_Ovocie for free. Follow Čerstvé_Ovocie . Spolufinancované z prostriedkov . Bratislave, Košiciach, . Dnes Týždeň Mesiac Všetky. PORTPARÁDA-Otvorenie MFI 21. Uvítanie jubilantov 29. MARCOVÉ PODUJATIA MESTA MARTIN.


Vajanského Martin - regionálne, obvodné a krajské kolo celoštátnej súťažnej prehliadky v . Turčianske kultúrne stredisko. Kliknite a naplánujte - kam na výlet Martin. Oslavy, festivaly, rodinné eventy, športové súťaže, preteky či kultúrne podujatia.


Pozvánka na výstavy Národné kultúrne pamiatky na Slovensku - okres Martin a Prvá budova Slovenského národného múzea. Mesto MARTIN je v povedomí slovenskej verejnosti už od polovice 19. Martin Cerovský sa z aktívneho skauta vypracoval na miestneho. Kanianky - Teresy Rybianskej a Gabriela Loveckého výstava sprístupnená . Meno svätého Martina je v našej obci vždy spojené s hodovými….


Martina , 3rokov od vzniku farnosti a rokov od posvätenia obnoveného kostola.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky