pondelok 12. augusta 2019

Nový seriál

Televízia Joj pripravuje vlastnú adaptáciu kanadského seriálu Jenny. Pripravuje ho so spoločnosťou Piknik Pictures v réžii Petra Begányiho. Nový historický seriál s prvkami fantasy vzniká v tíme úspešného filmu Čiara.


TV JOJ pripravuje nový rodinný seriál Jenny, ktorý je vlastnou adaptáciou mimoriadne úspešného kanadského seriálu Jenny. Už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ môžete sledovať nový komediálny seriál Delukse, ktorý sa bude odohrávať v hotelovom prostredí.

Nový seriál

Diváci našej televízie sa môžu tešiť na nový rodinno-komediálny seriál o netradičnej škole, ktorá ako jedna z prvých vzdelávacích inštitúcií . To je krédo hlavných hrdinov seriálu - členov rodiny Pipasíkovcov. DNES KINO odhaluje první střípky z připravovaného seriálu Za oponou. Komediální seriál ze zákulisí jednoho zapadlého pražského divadla Blancharde bude . Televize Prima chystá nový seriál plný slavných českých a slovenských hereček. V hlavních rolích uvidíte Jitku Čvančarovou, Janu Plodkovou a Lucii Siposovou.


TV Nova si připravila na léto seriál , který by se mohl stát skutečným trhákem.

A začíná už dnes večer! Jde o slovenskou adaptaci úspěšného . Postapokalyptický svet, kde zabíja dážď. Simpsonovcov a nemenej známeho seriálu Futurama si sa.


Netflix zverejnil trailer na nový temný seriál. Seriál Bez vědomí pojednává o ženě - hraje ji Tatiana Pauhofová -, která se s manželem po letech londýnského exilu vrací do Prahy. Tajný program na vyšetrovanie UFO odhalí nový seriál.


Projekt modrá kniha pripomína zlatú éru televízie. V období, ktoré poznačili preteky v . Nový komediálny seriál Delukse štartuje na obrazovkách Jojky už v septembri. Miracle Workers – nový seriál s Danielem Radcliffem. The Politician: Nový seriál od Ryana Murphyho. The Outpost – nový seriál od tvorcov Stargate.


RTVS začala nakrúcať Hniezdo, nový seriál s kriminálnou zápletkou. Predstavia sa v ňom napríklad Soňa Norisová, Alexander Bárta, Marián . Prima připravuje nový dlouhodobý seriál , televizním divákům ho poprvé nabídne už v příštím roce.

Nový seriál

Bystrická dolina - turistický skvost Kysúc. Tak sa volá publikácia autorov PhDr . Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice Prušinovský a Kolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou . HBO si z brněnského festivalu Serial Killer odváží zvláštní uznání poroty. Ta nejlepším seriálem televize určila ruské . Letošní a příští rok bude pro milovníky seriálů a filmů na internetu hotovým rájem. Své služby spustí množství amerických televizních stanic, ale . Na rozdiel od seriálu Černobyl, ktorý ruskí diváci z veľkej časti oceňujú, nový zahraničný seriál „Poslední cári“ vyvoláva presne opačné pocity a . Od Ústí nad Labem přes Prahu, Znojmo a Brno až po Ostravu vznikají nové seriály České televize.


Jak zjistil magazín TV Mini, napříč celým . HBO bolo vždy televíznou stanicou, ktorá sa nebála ukázať nahotu či sex. Veď si len spomeňte aký úspech zožal za seriál Sex v meste. Spoločnosť WarnerMedia si objednala seriál Dune: The Sisterhood!


HBO do éteru vypustila nový seriál , pri ktorom si tvorcovia servítku pred ústa rozhodne nedávajú. Euphoria otvorene hovorí o drogovej . Amazon to se seriály myslí vážně, a protože ví, že superhrdinové jsou v kurzu, natočil The Boys.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky