streda 17. júna 2015

Slovenske frazy

Slovenske frazy

V tejto kategórii sa nachádza stránok z celkom. Thank you, Ďakujem vám (you - formally). You´re welcome, Prosím. Referáty, ťaháky, maturita, učebné poznámky.


Hovorové slová bežne používame. No keby sme ich mali prekladať cudzincom, asi by nás to stálo nemalé úsilie. Všimli ste si, koľko hovorových . Chystáte sa na dovolenku alebo zahraničnú cestu?


Občas sa oplatí zopakovať si slová a frázy v cudzom jazyku, ktoré vám uľahčia pobyt v . Anglicko- slovenské slovníky. Frázy boli vybrané tak, aby odrážali moderný hovorový anglický jazyk. Aby pre vás niektoré anglické frázy neboli španielskou dedinou, musíte ich poznať. Stiahnite si najlepšie anglické frázy aj s MPnahrávkou a ďalšími bonusmi úplne zdarma.


V bežnej, hovorovej rečou sa veľmi často používajú nemecké frázy , pomocou ktorých. Napríklad slovenské slovné obraty ako zakopaný pes by sme našli v . Základné chorvátské slovíčka a frázy. Toto sú základné španielske frázy na dovolenku, ktoré mi veľmi pomohli v Južnej Amerike.


S nimi sa vykokcem všade. Veľký slovník slovenských nárečí a dialektov, významy, synonymá, príklady použitia. Ako ste na tom s angličtinou? Otestujte sa z týchto fráz.


Používate spisovné výrazy? Tento kvíz by mal dať na 1percent každý Slovák. Pripravili sme vás nové anglické slovíčka, tentokrát zamerané na cestovanie a hotel. Naučte sa s konverzáciou Lingea základné výrazy, slovíčka a frázy , ktoré vám otvoria srdce miestnych obyvateľov.


Pri každej položke je uvedená výslovnosť, . Preto sme pre vás našli najpoužívanejšie a najvhodnejšie frázy , ktoré využijete na dovolenke v. Poznawajcie z nami piękno polskiej i słowackiej kultury oraz języka. Spoznávajte s nami s láskou poľskú a slovenskú kultúru a jazyky. Hokejový šampionát v Kolíne nad Rýnom a Paríži sa začína už dnes. Slovenské slovo, Grécke slovo – výslovnosť.


Aj preto prinášame základné slovíčka po taliansky aj s obrázkami a výslovnosťou. No žiaľ, keď to niekto zameškal . Pravops slova „zdvorilostné frázy “ v slovenských pravopisných slovníkoch. Spoznajte Chorvátsko prostredníctvom blogu CK Adriatic. Táto stránka je zamknutá pre neregistrovaných a nových používateľov.


Stránku opakovane napádali vandali alebo spammeri alebo o jej obsahu prebieha spor a. Zákerné slovenské slovíčka, ktoré si podajú tvoju slovnú zásobu. Podarí sa ti v náročnom kvíze získať aspoň polovicu bodov? Chcete zaujať zákazníkov reklamou, ktorá vystupuje z davu? Máte chuť na originálne reklamné texty?


Objavte spolu s nami kontroverzné . Pokiaľ ovládate niektorý z cudzích jazykov, iste viete, aké je občas náročné preložiť určité frázy. Doslovný preklad totiž často nedáva zmysel. Hranol je slovenské slovo, je aj v slovníku. Množné číslo hranoly, zdrobnelina hranolky.


Jazykovedci sú hlupáci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky