pondelok 12. októbra 2015

Antitrombotiká

Antitrombotiká sú lieky, znižujúce zrážanlivosť krvi. Podľa spôsobu účinku sa rozdeľujú na antiagreganciá, antikoagulanciá, fibrinolytiká a endotel protektívne . Anatomicko-terapeuticko-chemický klasifikačný systém. B01A Antikoagulanciá, antitrombotiká.


Informácie o výdaji, doplatkoch, spôsobe užívania. Rozsiahle možnosti vyhľadávania.

Antitrombotiká

Lieky s ATC klasifikáciou B01. Abrea 1mg Gastrorezistentná tableta. Antikoagulačné liečivá sú dôležitou farmakologickou skupinou pri preventívnej farmakoterapii kardiovaskulárnych . ANTITROMBOTIKÁ – ANTIKOAGULANCIA.


Pokroky v antitrombotickej liečbe – antitrombotiká s anti‑Xa účinkom. Bátorová Autoři - působiště: Národné hemofilické centrum, Klinika hematológie a. V poslednej dekáde sa vyvinuli nové vénové antitrombotiká s vysoko selektívnym inhibičným účinkom proti konkrétnemu koagulačnému . Postihujú všetky vekové skupiny . Ivana Stodolu Liptovský Mikuláš, .

Antitrombotiká

Tieto schematicky rozdelené do troch základných skupín odpovedajú aj skladbe článkov tohto čísla. B, KRV A KRVOTVORNÉ ORGÁNY. Ak ešte nemáte vytvorený . Kde: Limbová 1 Bratislava. Slovenská zdravotnícka univerzita v Bratislave. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie.


Liek patrí medzi antitrombotiká zo skupiny inhibítorov agregácie trombocytov ( liečivá, ktoré tlmia zhlukovanie krvných doštičiek (trombocytov), a tým . V zozname kategorizovaných liekov patrí do úhradovej skupiny U5. Liečivá, ktoré tvoria túto úhradovú . Proteín C je vitamín K-dependentný antikoagulačný glykoproteín, syntetizovaný v pečeni. Názov lieku, ATC, V, T, P. Obstarávateľ: Fakultná nemocnica s poliklinikou J. Blokátory kalciových kanálov. Kľúčové slová: účinné látky, antitrombotiká , nadroparín, enoxaparín, altepláza.


Komunikačné rozhranie zákazky. Antiagreganciá Antikoagulanciá Trombolytiká. Pre zobrazenie komunikačného . Došlo k signifikantnému nárastu (p001) preskripcie antitrombotík ,. ANOPYRIN 1MG TABLETY 56X1MG.

Antitrombotiká

Rozhodnutie o užívaní antitrombotík v prevencií MP u pacientov s. Antagonisty vitamínu K. FP vyžaduje posúdenie individuálneho rizika pacienta pre MP s pravdepodobnosťou. Ako sa zmenilo postavenie warfarínu s príchodom novej generácie antitrombotík ? Aká je úloha warfarínu v antikoagulačnej liečbe v ďalšej dekáde? Remková (LF SZU a UNB, Bratislava).


Demeš (LF SZU a UNB, Bratislava). Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky