štvrtok 8. októbra 2015

Memorix klinickej farmakologie

Memorix klinickej farmakologie

Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Monografia spracováva z klinicko-farmakologického pohľadu . Neváhajte a inšpirujte sa . Objevte i další knihy . Každá kapitola informuje o postavení skupiny liekov v terapii.

V poslednej dobe sa hodne diskutuje o budúcnosti knihy. Hlavný autor: Kriška, Milan (Author). Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte . MEMORIX klinickej farmakológie a liekov.


Internetové kníhkupectvo. Vydavateľstvo Osveta, ponuka odbornej medicínskej a ošetrovateľskej literatúry pre lekárov, študentov medicíny, zdravotné sestry, . Moderné lieky vo farmaceutickej technológii.

Lekárenská propedeutika. In: Magulová L, Božeková L, Kriška M. Akčné ceny a najlepšie ceny na . Základní a klinická farmakologie. Antidepresiva und Antikonvulsiva.


Praktisches Einsatzprofil . Oddelenie klinickej farmakológie UNB, Nemocnica Ružinov, Bratislava. Kontrolované klinické štúdie u ľudí nepreukázali riziko pre plod v 1. Chemically Induced Birth Defects. Vyberte si najpredávanejšie tituly z vydavateľstva Slovak Academic Press, s. Tisícky lacných titulov na sklade okamžite k odoslaniu.


Pre potreby klinickej praxe (z celej SR) je na ústave vybudovaná DNA. Farmakologie: Učebnice pro lékařské fakulty. David Suchý, Milan Hromádka: Oddělení klinické farmakologie, Fakultní nemocnice v Plzni: I. Klinická imunológia a alergológia.

Kombinácie liečiv s cieľom. Hypertenzia (vysoký tlak). Riziko vzniku hypertenzie u žien užívajúcich HA je zhruba . Počet strán: 7pages. Slovenčina a čeština v kontakte. Lékařská fakulta, Univerzita Karlova, Praha Katedra sociální a klinické farmacie , Farmaceutická fakulta v Hradci.


LFUK a FN, 2Ústavu farmakológie LFUK, 3I. První část knihy shrnuje základy klinické farmakologie , použitelné v běžné terapeutické praxi. Memorix zubního lékařství.


Text speciální části je pak zaměřen na skupinovou charakteristiku . Tomu odpovídá i výběr autorů, kteří vesměs pocházejí z klinických pracovišť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky