nedeľa 20. decembra 2015

Curasept ustna voda cena

Curasept ustna voda cena

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia,. CURASEPT ADS Perio je ústna voda k dlhodobému podávaniu. Používa sa dlhodobo ako prevencia proti zubnému kazu. Ochranná ústna voda určená pre intenzívnu starostlivosť o podráždené ďasná.


Antibakteriálna ústna voda s obsahom Chlorhexidín dikoglunátu a fluoridu sodného. Curasept ADS 2ústna voda 200ml. Doprajte si švajčiarsku precíznosť v dentálnej starostlivosti s antibakteriálnou ústnou vodou značky Curaprox. Voda pôsobí ako intenzívna . Nakupujte výhodne, kým je tovar stále k dispozícii. Za krvaveče in boleče dlesni.


Plnohodnotný účinok chlórhexidínu . Tento produkt je od osvedčený a známy výrobca . Jednotková cena za liter: 4€. LACALUT AKTIV ÚSTNA VODA určenána každodennú starostlivosť o ústnu dutinu podporuje zdravú ústnu. Chcete vedieť, či je cena 6. Ponudba trgovine zdrav-nasmeh. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani . Pre detailnejšie inforamace o cene sledujte stránky predajcu Pilulka.


Odporúčaná cena : €. Cena : od €, Strážiť . Ker je klorheksidin zelo obstojen, ostane na površini še . Znížili sme pre vás cenu tohto produktu o. Colgate Plax Sensation White ústna voda 500ml. Určené pre: Ženy, muža Použitie: ideálny starostlivosť pre osoby s . Ta ustna voda s klorheksidinom je na voljo v treh različno močnih raztopinah za takojšnjo uporabo. Tie so silnejšími koncentráciami aktívnej látky sa používajú terapeuticky, pred alebo po väčšom zákroku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky