utorok 15. decembra 2015

Tehotenska kalkulacka tyzden

Presná tehotenská kalkulačka podľa dátumu menštruácie a dĺžky cyklu. Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Ak máte problém zapamätať si očakávaný dátum vášho pôrodu, nebaví vás počítanie na prstoch rúk i nôh, ste na správnom mieste. Naša kalkulačka pôrodu.


V našej tehotenskej kalkulačke si ľahko spočítate dátum pôrodu. Stačí zadať prvý deň poslednej menštruácie.

Kalkulačka ľahko spočíta váš aktuálny týždeň. Zadajte potrebné údaje do tehotenskej kalkulačky na výpočet termínu. Sú pravidelní, zasielaní každý týždeň ZDARMA priamo na váš e-mail. Pozrite si vývoj vášho bábätka týždeň po týždni, skontrolujte, či všetko ide tak, ako má, sledujte, ako rastie bábätko, ale aj zmeny, ktoré sa s vaším telom dejú a. Tak a sme úspešne v treťom a poslednom trimestri.


V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky. Jednoduchý výpočet - zistíte, v akom týždni tehotenstva práve ste, aký je to. Tehotenska kalkulacka , tehotenstvo po týždňoch.

Taktiež ti kalkulačka vypočíta najpravdepodobnejší týždeň a trimester tehotenstva. Môžeš sa dozvedieť, čomu by si mala v tvojom týždni . Neskôr sa vám určite bude veľmi hodiť naša pôrodná kalkulačka. Vám vypočítame termín pôrodu, týždeň tehotenstva a začiatok Vašej materskej dovolenky. Možno práve v tomto čase ste naplno pocítili dopad hormonálnych zmien na vaše telo i psychiku. CRL (Crown Rump Length) is fetal length measured from the top of the head ( crown) to the bottom of the buttocks (rump), obtained by ultrasonographic . K tomu je potrebné vedieť presný týždeň gravidity, ktorý v maternici práve.


January, February, March, April . Niekedy môžu nastať drobné odchýlky od toho, ako ste si vy sama, alebo za pomoci vášho . Bábätko je v skutočnosti o dva týždne mladšie, ako týždeň , ktorý sa dozvie. Pre výpočet týždňa tehotenstva vychádzajú lekári a tehotenské kalkulačky z prvého . Získejte informace tvořené odboníky z ÚPMD o vývoji plodu, těhotenských změnách a jedinečné ilustrace plodu v daném týdnu. Zaregistrujte se na Babyweb. Aplikace webu Maminkám.


Obsahuje těhotenskou kalkulačku, těhotenský kalendář a články o těhotenství týden po týdnu. V těhotenské kalkulačce si můžete . Pozrime si spolu tehotenstvo týždeň po týždňoch. Základný ultrazvuk v tehotenstve.

Prvý ďeň poslednej menštruácie: event. Vypočítať týždeň a deň tehotenstva. Vývoj plodu a tehotenské zmeny. Kedy vzniká nárok na nemocenské a aké sú podmienky náhrady príjmu počas pracovnej neschopnosti?


Ako sa počíta výška PN-ky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky