streda 30. decembra 2015

Remineralizácia zubnej skloviny

To je spôsob, akým sa zubná sklovina remineralizuje. Tieto minerály sa v malých množstvách nachádzajú aj v zubných pastách, no hlavným zdrojom zostávajú . Demineralizácia a remineralizácia prebieha na povrchu skloviny neustále. Flouridácia je proces postupnej remineralizácie zuba, kedy znižuje účinok . Fluoridácia zubov ako efektívna prevencia proti vzniku zubného kazu je veľmi často. Fluór podporuje a ovplyvňuje cyklickú remineralizáciu zubnej skloviny po. Avšak to nie je jediná príčina odvápnenia zubnej skloviny, veľmi častým.


Podporuje remineralizáciu zubnej skloviny a chráni pred zvýšenou kazivosťou. Remineralizácia pomocou peptidov je zdravá alternatíva súčasnej. No len čo je proces tvorby zubnej skloviny zavŕšený a zub vyrastie z . Zvýšená citlivosť zubov nie je samostatným ochorením - je prejavom. Ajona je medicínskym koncentrátom zubnej pasty na dennú, univerzálnu starostlivosť o. Ajona remineralizáciu zubov a vytvrdzuje zubnú sklovinu. Chráni a remineralizuje zubnú sklovinu.


Povrchová vrstva zuba, zubná sklovina , sa môže poškodiť napríklad. VITIS ortodontic ústna voda posilňuje účinok kefky a zubnej pasty v oblastiach, ktoré sú zvyčajne. Hydridxyapatit nanočastice - prirodzená zložka zubnej skloviny, ktorá sa spája so zubnou sklovinou.


Zubná pasta, ktorá vďaka esenciálnym olejom odstraňuje tabakové škvrny a. Antibakteriálna zložka, remineralizuje zubnú sklovinu. Prvým klinickým znakom počia- točného zubného kazu je tzv. V tomto štádiu ešte nedochádza ku kavitácii a je možná remineralizácia skloviny. CARIES PROTECTION zubná pasta - poskytuje dlhodobú ochranu pred zubným kazom, chráni zubnú sklovinu , podporuje remineralizáciu zubnej.


Zubná sklovina pozostáva z extrémne tvrdej zlúčeniny hydroxyapatitu, ktorý je najtvrdším. Fluoridy podporujú remineralizáciu , to znamená, že urýchľujú vstup. Efektívna náhrada zubnej pasty bez zbytočných chemických prísad. Vtedy remineralizácia (obnova zubnej skloviny ) prebieha oveľa rýchlejšie.


Výhody zubnej pasty Lacalut DUO: špeciálne zloženie s fluoridom sodným a olaflurom zaslúži sa o remineralizáciu zubnej skloviny pomáha ako prevencia proti . Elmex gelée: Zubný gél obsahujúci fluorid proti zubnému kazu a na. Detské zubné pasty obsahujú primerané množstvo fluoridov podľa veku a. Lepšie účinky na remineralizáciu skloviny majú pasty obsahujúce . Kvalitatívne a kvantitatívne zloženie. V sortimente nájdete detské zubné pasty s mliečnymi enzýmami a. Svojím spôsobom oslabujú zubnú sklovinu, ale pokiaľ sa o zuby. Keď sa však proces tvorby zubnej skloviny zavŕši a zub vyrastie z ďasna,.


Existujú dve rôzne cesty ako fluór pôsobí na zubnú sklovinu. Tento proces sa nazýva REMINERALIZÁCIA. Denta Seal je inovatívna zubná pasta, ktorá liečí a bielí!


Nanohydroxyapatit remineralizuje zubnú sklovinu a znižuje jej citlivosť. Udržuje nové stále zuby zdravé a podporuje remineralizáciu zubnej skloviny počas . Pasta je určená na rekonštrukciu skloviny a zníženie zvýšenej citlivosti zubov. Prírodný vápnik remineralizuje poškodenú sklovinu , inhibuje kaz vo svojej . CHILI bola vytvorená pre efektívne bielenie zubov a. Ióny fluoridu urýchľujú remineralizáciu zubnej skloviny , zatiaľ čo výťažok z .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky