utorok 20. decembra 2016

Portal gov sk

Portal gov sk

Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby (NASES) krátky dotazník. Prepáčte, požadovaný obsah nie je. Portál pre eGovernment služby samospráv Slovenska. Elektronické schránky a ďalšie služby na portáli Slovensko. SR (ÚPVS) je informačný systém verejnej správy na poskytovanie služieb a informácií verejnosti.


Požiadajte nás o pripojenie do portálu OverSi.

Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Partnerský portál (pod názvom „Partner Framework Portal – ďalej ako PFP“) sprístupnila NASES v súlade s postupom realizácie projektov . Antibyrokratický portál OverSi. Webový portál ministerstva spravodlivosti SR, MS SR. Spoločnosť SK-NIC vyhlasuje prvú výzvu Fondu SK-NIC.


Welcome to the Advanced Education Student Portal. Iniciatívy pre otvorené vládnutie, ktorej zámerom je zlepšovanie vládnutia a spravovania vecí verejných. Informovanie o možnostiach podpory podnikania. Výzva na prihlasovanie na .

Portal gov sk

Národný geoportál (NG) v zmysle Zákona o NIPI je internetový portál , ktorý poskytuje prístup k priestorovým údajom a. SK je vládnou kyberbezpečnostnou jednotkou s cieľom zabezpečiť primeranú úroveň ochrany a zabezpečenia verejnej správy a jej informačných systémov. Za účelom zabezpečenia dostupnosti poskytovaných. Táto stránka používa súbory cookies za účelom poskytnutia čo najvyššej úrovne služieb pre našich návštevníkov.


Kliknutím na tlačidlo „Súhlasím“ súhlasíte s ich . Projekt Ústredný portál verejnej správy slovensko. Digital Visions a ITAS - IT Asociácia. Registrácia ak ste prijali aktivačný kód - Aktivovať účet stratili ste prihlasovacie údaje - Obnoviť môj účet. Business Services portal , please contact centre. PVII, ktorý pomôže dodržiavať zákon proti byrokracii najmä menším orgánom verejnej moci.


Mapový klient ZBGIS je webová aplikácia, ktorá slúži na zobrazovanie, vyhľadávanie a analýzu priestorových údajov ZBGIS, Katastra nehnuteľností, . Portál Slovákov vo svete Spolky Slovákov žijúcich v zahraničí. Oficiálna stránka ACER REMIT Portál. Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.


Pre správne fungovanie portálu musíte . Název, Neveřejný výpis údajů . Internetová adresa (internetové adresy). Orgán zodpovedný za mediáciu.

Zvýšený prídavok na dieťa. Podpora IT projektov - Fond SK-NIC. Pre registráciu certifikátu zaručeného elektronického podpisu na portal. Používateľská príručka. Minister dopravy a výstavby SR.


Technická podpora pre používateľov: Odbor Service Desk, e-mail: servicedesk. Portál ISOH pomáha sprehľadniť, zefektívniť a zjednotiť tok informácií o odpade, a tak racionálnejšie rozhodovať v oblasti procesov odpadového hospodárstva. Celkový zoznam zmlúv jednotlivých ministerstiev a verejných inštitúcií. Zmluvy sú zverejňované v súvislosti s uzneseniami vlády SR č.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky