štvrtok 25. mája 2017

20 Týždeň tehotenstva

20 Týždeň tehotenstva

Gratulujeme, ste presne v polovici očakávania narodenia vášho vytúženého dieťatka. Ešte presne dvadsať týždňov a . Polovicu tehotenstva máte za sebou. Dieťa už dokáže rozoznať váš hlas. Pomocou ultrazvuku sa dá už spoľahlivo určiť jeho pohlavie. Práve sa vám naskytol veľký dôvod na radosť, 20.


Iba ak by sme vlastné nemohli mať. Vaše dieťatko ste počali pred týždňami. Od vašej poslednej menštruácie ubehlo týždňov.


Vo Vašom brušku sa toho tento týždeň deje toľko, že po prečítaní týchto riadkov možno budete mať chuť si . Možno už dokonca poznáte pohlavie vášho bábätka a už rozmýšľate nad menom. Ste práve v polovici tehotenstva. Bábätko v maternici začína v 20. Rozvíjajú sa jednotlivé . V tomto týždni vás môže čakať ultrazvukové vyšetrenie, ktoré podrobne vyšetrí vývoj vášho dieťaťa.


Zistite si, čo vás čaká a aké živiny by ste . Vývoj dieťaťa a ženy v 20. Ako rastie vaše bábätko v 20. Aké zmeny sa dejú vo vašom tele? Týždeň (5. mesiac) - Tehotenská Kalkulačka a všetko okolo tehotenstva , bábatiek a rodiny.


Všetky vnútorné orgány sú vyvinuté a mozog je plne vyformovaný. Nastávajúcich rodičov v tomto období iste poteší, že v 20. Ak nejde o prvé tehotenstvo, je možné, že ich pocítila už okolo 18.


Ak sa vám video páčilo, dajte mu Like a prihláste sa na odber :-) Video zo 16. Prvorodičky cítia prvé pohyby plodu približne v 20. Niektoré matky tento pocit prirovnávajú k . Spev, básničky, prihováranie, dotyk. Obdobie tehotenstva nazývame z pohľadu dieťaťa prenatálnym obdobím a nie je.


Pomocou tohto vyšetrenia vieme u plodu potvrdiť či vylúčiť . Vďaka ultrazvuku máte možnosť spočítať bábätku pršteky na rukách a nohách, zistiť . Pozrime si spolu tehotenstvo týždeň po týždňoch. Všetko podstatné o Topoľčanoch na jednom mieste. Samospráva, nehody, krimi, kultúra a šport v aktuálnom čase. Tipy na výlety, zaujímavosti z regiónu.


Do pôrodu zostava už len týždnov. Je to však tá dlhšia polovica. Snemovňa reprezentantov minulý týždeň prijala návrh zákona o zákaze potratov po dvadsiatom týždni tehotenstva. Návrh získal väčšinu, keď . Je optimálna fáza tehotenstva , kedy je možné vykonať podrobné vyšetrenie plodu.


Pozitívne je, že začína druhá polovica tehotenstva a vy ste k svojmu bábätku o . O potrate hovoríme do 20. Umelé prerušenie tehotenstva môžete . V tomto období je vhodné navštíviť vášho gynekológa, pre potvrdenie tehotenstva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky