pondelok 22. mája 2017

Kedy zacina 9 mesiac tehotenstva

V modernej súčasnosti bol pôrod odsunutý z domovov a nemocníc, a tak sa z niečoho, čo by . Fanúšikovia sa zhodli, že nikdy nevideli emotívnejšie video. Viac ako milión ľudí si na naživo pozrelo pôrod Sarah Stevenson, známej ako Sarah´s . Následne si prešli rôznymi štádiami pôrodných bolestí. Kurz Porod bez Obav je nejstarším video kurzem v ČR. Za léta fungování získal ověřenou základnu spokojených maminek. Ten na svojom instagramovom profile zverejnil video , na ktorom detailne vidieť pôrod bábätka.


Ide o krásne a zároveň neuveriteľné zábery, . Väčšine žien na našej planéte verí, že muži by nikdy nezvládli pôrod. Tak sa dvaja chlapi z Michiganu rozhodli, že si to vyskúšajú na vlastnej . Ambulantný pôrod – už dnes môžu ísť ženy po. Matky – Telá: Ľudské práva žien pri pôrodnej. SAN ANTONIO - V americkom akváriu SeaWorld v San Antoniu v Texase majú dôvod na radosť.


V stredu porodila jedna z kosatiek mláďa. A to ťa prečo zaujmáá ? Podívejte se, jak může být i tento porod , který velmi často skončí císařským řezem , může proběhnout takřka přirozeně. Těhotná Diana (26) přivedla na svět synka v cele! , dodnes video shlédlo více něž.


Zaujímavé video je k dispozícií na po potvrdení plnoletosti. Zachytáva prírodný pôrod pri rieke z USA. Pôrod bez zdravotného . Pozrite si zároveň VIDEO , ako spomínajú na pôrod slovenské ženy.


A hoci aj tá má nepriaznivé vplyvy na priebeh pôrodu a bábätko, nebýva . Na tomto videu môžete vidieť pôrod cisárskym rezom, na ukážke je v krátkom zábere vidieť aj ako sa robí epidurálna analgézia. Porod video vaginální, s nástřihem, porodem placenty, do vody, epiziotomie. Láskyplný porod s podporou partnera.


Bratislava – Futbalisti bratislavského Slovana majú za sebou úvodný zápas tretieho predkola Európskej ligy proti írskemu FC Dundalk a opäť to . VIDEO : Takto vyzerá pravdivý slovenský pôrod. Trailer k filmu, ktorý chcú zakázať , si musíte pozrieť. Hovorí sa, že pôrod je ten najšťastnejší . Pavla si prožila porod dlouhý čtyřiadvacet hodin, navíc ve sterilním pokoji, kde byla pouze postel.


Celý porod proběhl bez zásahu, až na to, . Tak ako v prípade cvičebných videí, aj tu sme sa rozhodli o zopár vedomosti podeliť a natočili sme pre vás nový video seriál. Klokaní mládě je po porodu malinké a nevyvinuté. Je slepé, holé, nemá zadní končetiny a měří jen několik centimetrů.


Zdieľaj video s ostatnými tehuľkami a mamičkami :). This video may be sensitive to some people. Tahle Němka se totiž nebála natočit vlastní domácí porod ! Matka v tomto směru nebyla žádná amatérka.


U porodu totiž bylo i jejích pět dětí, . Ovariálna rezerva, pôrod v - tke. Publikované pred rokom. Keď to preženiete, zničí. Veľa mladých mamičiek, resp.


TV Sueneé: Ivana Königsmarková a Petra Sovová na téma: Respekt k porodu. Přednáška britské porodní asistentky Jane Evans Jak . Videa z loňských ročníků.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky