streda 17. januára 2018

Dávkovač saponátu

Dávkovač saponátu

Môžete si ho tiež vziať na dovolenku - pri preprave možno pumpičku . Dávkovač mydla, saponátu do kúpeľni či kuchyne. Také ho můžete využít na dovolenou - při přepravě lze pumpičku zaaretovat. Aj taká drobnosť ako dávkovač na saponát nie je opomenuteľná. Kuchyňská linka bez nevzhledných plastových lahví se saponátem!


Kuchyně, to nejsou jen spotřebiče. Užitečným doplňkem jsou také dávkovače saponátu do dřezu. Ať už si potřebujete opláchnout ruce, nebo umýt nádobí, bez.


Klasický dávkovač saponátu do drezu. Dodací lhůta: vyprodáno. Vynikajúci pre štýlové uloženie saponátu na kuchynskej linke. Blanco Quadris - dávkovač. Designové kuchyňské dávkovače saponátu si najdou místo v každé kuchyni.


Skoncujte s nevzhlednými lahvičkami od mycích a čistících prostředků. Všetky informácie o produkte. Veškeré informace o produktu. Možnost vrácení zboží do dnů.


Hodnocení a recenze FRANKE. Objem 3ml, nerezová ocel, délka závitu mm. Vynikající pro stylové uložení saponátu a odkládání houbičky na kuchyňské lince. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, keramiky a odolného plastu, plňte cca . Neodpojujte nádobku od spodu desky.


Technické informace ke stažení. Vlastnosti: objem nádobky 5ml. Franke Basic dávkovač saponátu umožňuje pohodlné, presné a elegantné dávkovanie saponátu priamo do vaničky drezu. Pri navrhnovaní novej kuchynskej linky treba brať do úvahy okrem drezu a batérie aj umiestnenie dávkovača na saponát.


Granitový dávkovač na prostředek na mytí nádobí nebo na mýdlo se hodí především k bílým dřezům. Jeho čtvercový tvar se dokonale hodí k dřezům v . Najobľúbenejší typ dávkovača na trhu za skvelú cenu. To je dávkovač saponátu Rodi Bend chróm lesklý. Spríjemnite si prácu v kuchyni. Vhodný na kombináciu s kuchynskými.


Alveus dávkovač saponátu hranatý - vestavný do pracovní desky hlavice čtvercová kovová lesklý chrom spodní nádoba - transparentní plast objel. BLANCO TORRE dávkovač saponátu leštená. Pak vězte, že není potřeba, aby celkový dojem kazila plastová láhev. Dostupnosť: skladom Viac informácii. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Do nerezového dřezu můžeme udělat otvor na.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky