streda 20. júna 2018

Maska na tvar z kurkumy

Maska na tvar z kurkumy

Indie oplachujú tvár vodou s kurkumou. Hlavnou ingredienciou zázračnej masky je koreň kurkumy. Dámy si z nej vyrábajú domáce masky na tvár a neváhajú si ňou natrieť celé telo. Pleťová maska na liečbu akné.


Zmiešajte štipku škorice a kurkumy spolu s gélom z aloe vera a naneste na minút na tvár.

Maska na tvar z kurkumy

Jednoducho zmiešaj spolu malé množstvo gréckeho jogurtu, medu a kurkumy a aplikuj na tvár. Pastu daj na pár hodín schladiť do chladničky a potom aplikuj na tvár. Je to kurkuma , která děla karí tak oranžové.


Kurkuma , me citrón a ovsené vločky. Je to právě kurkuma , která dodá šmrnc všem omáčkám či rýži. Avšak viac sa využíva ako beauty zložka do . O skvelých účinkoch kurkumy sme vám už písali. Vedeli ste ale, že sa dá prakticky využiť aj ako maska na tvár ?

Pripravíte si aj masky , ktoré treba nechať na tvári približne minút vyschnúť a následne . Zázvor aj kurkuma otepľujú kožu, zlepšujú tak krvný obeh a vyhladzujú vrásky. Po aplikácii umyte masku teplou vodou. Působí protizánětlivě a antibakteriálně, takže hojí pupínky. Recept na túto masku som . Domáca maska na tvár 3x inak: Urobte si domácu masku , ktorá je. Video – Ako si vyrobiť masku z kurkumy , ryžovej múky, jogurtu a medu . Použitie kurkumu v kozmetike.


Užitočné vlastnosti korenia sa používajú nielen pri varení, zloženie . Kdybychom měli popisovat účinky kurkumy , pak půjde o nekonečný článek. Masky na pleť z kurkumy. Kľúčovou ingredienciou je kurkuma , alebo tzv. Túto prezývku získala kvôli svojej jasnej žltej farbe.


Vaša tvár by nemala zožltnúť, keby ste však mali pocit, že ste žltšie, . Jedným z takých zázrakov je aj kurkuma ,Indický šafrán. Ak maska steká po tvári , treba pridať viac prášku a znovu poriadne rozmiešať. Indické ženy využívají kurkumu pro svou krásu již po několik staletí.

Maska na tvar z kurkumy

Nechte tuto směs na vaší tváři asi patnáct minut, až uschne a poté jí . Vyrobte si preto domácu masku , v ktorej zmiešate kokosový alebo olivový olej s lyžičkou kurkumy. Vzniknutou maskou si potom premasírujte . To je vše, co potřebujete pro svoji tvář , pokud máte . Na tvári masku ponechajte asi minút a potom opláchnite teplou vodou. Ba čo viac, kurkuma pleť účinne . Natrite si toto na tvár a rýchlo odstráňte akné a jazvy po akné - Domáca liečba. Sťahuje kožu lepšie než botox – maska z troch ingrediencií, najlepšia proti . Na kurkumu jsem narazila, v době, kdy jsem se před rokem přestěhovala do města a můj milovaný přítel mě začala školit ve velmi zdravém a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky