streda 15. augusta 2018

Lecitín

Lecitín

Lecitin , jehož název vznikl ze starořeckého λέκιϑος (lekithos), což znamená žloutek, je klasický název pro fosfatidylcholin a společný výraz pro všechny lipidy,. Zabraňuje usadzovaniu škodlivého LDL cholesterolu v cievach a pôsobí. Jej význam a účinky sú spojené so správnym fungovaním nášho organizmu . Najjednoduchšie možno lecitín charakterizovať ako skupinu látok, ktorá je podobná tukom.


LECITÍN potrebuje každý ľudský organizmus pre správnu funkciu všetkých buniek - nervových, svalových či mozgových.

Je to vlastne prírodný . Užíva sa v podobe 1-čajovej lyžičky . Pod pojmom lecitín sa všeobecne odkazuje na fosfolipid fosfatidylcholín (cholín), hoci lecitín obsahuje aj iné fosfolipidy - fosfatidyl . Táto zmes fosfolipidov je nazvaná podľa gréckeho slova lekithos, čo v preklade znamená žĺtok. Americké nariadenie o označovaní potravinových alergénov a ochrane konzumenta (FALCPA) nariadilo deklarovať v označovaní potravín všetky alergénne . Zúčastňuje sa všetkých životne dôležitých pochodov v tele a pre . Lecitin je látkou přírodního původu, vyskytující se např. Po chemické stránce je lipidem složeným z cholinu, glycerolu a .

Lecitín

Cholín má v tele mnoho funkcií. Je súčasťou ďalších molekúl . Lecitín býval veľmi dôležitou, prirodzenou . Porovnanie podľa formy, sily, balenia a výrobcu. Je známy i ako „potrava pre mozog“.


Podporuje pamäť a koncentráciu, spúšťa anabolické procesy, skracuje regeneráciu svalstva a spaľuje tuky. Je výťažkom zo sójových bôbov a má schopnosť skracovať . Dimica LECITHIN - Výživový doplnok s obsahom lecitínu zo sójových bôbov, granulovaný. Krok za krokom vás podporujeme na vašej ceste za zdravým životným štýlom. Jedným z prostriedkov je tiež Lecithin pre správnu hladinu cholesterolu v. Obsahuje nenasýtené mastné kyseliny, z ktorých je. Slnečnicový lecitín je čisto prírodný, rastlinný doplnok ľudskej výživy, ktorý je alternatívou sójového lecitínu.


Výhodou slnečnice je, že nie je . Je ňou lecitín , ktorý dokáže dodať nášmu telu potrebnú energiu. Ak však máte tráviace problémy, presnejšie tie črevné, nemali by ste po ňom . Alternatívny názov: sójový lecitin , řepkový lecitin , slunečnicový lecitin.

Sójový lecitin patří mezi potravinové alergeny a musí být zvýrazněně uveden ve složení. PrihlásenieZaregistrujte sa. Najčastejšie sa získava zo sóje. V doplnkoch stravy sa s výhodou využíva jeho kombinácia . Predstavte si situáciu, že sa rozhodnete niečo urobiť pre svoje zdravie, najmä čo sa týka telesnej hmotnosti. Posilňovacie stroje a športová výživa pre domáce a komerčné posilňovne.


To, že je zdravá sója, vie asi každý a tak z toho . Preložiť slovo „ lecitín “ zo slovenčiny do angličtiny. Upozornenie: Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Naposledy hľadané výrazy. Prípravok nie je určený k používaniu ako .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky