piatok 17. augusta 2018

V koľkom som týždni

Sprevádzajúcej osobe pri pôrode odporúčame priniesť si so sebou : návleky, ktoré si zakúpi pri výťahu v pavilóne jedlo a nápoje. No sú aj také nemocnice , kde si musíte priniesť úplne všetko od zubnej kefky až po. Tehotenskú knižku, preukaz poistenca nosíte so sebou počas celého . Co s sebou do nemocnice.


Ahoj Kopretino, mě doporučili nebrat si žádné šperky, minimum peněz, zkrátka žádné cennosti, ale mobil si beru . Hospitalizace na gynekologii.

Vítáme Vás v Nemocnici Třebíč, příspěvkové organizaci Kraje Vysočina. Odporúčame nebrať si so sebou zbytočne vyššiu sumu peňazí ako je nevyhnutne potrebné, ani iné cennosti. Nemocnice Podlesí Třinec Vám doporučujeme vzít si s sebou. NENOSTE SO SEBOU DO NEMOCNICE. Pokiaľ máte naplánovanú hospitalizáciu v našom zdravotníckom zariadení, na niektorom z lôžkových oddelení, nezabudnite si so sebou vziať : - občiansky . K plánované operaci nebo hospitalizaci je důležité se dobře připravit, a to nejen mentálně.


Je třeba vzít si s sebou i potřebnou dokumentaci a vybavení. Co vzít s sebou do nemocnice. Před přijetím do nemocnice dbejte rad Vašeho praktického nebo jiného ošetřujícího lékaře.

Do nemocnice si s sebou vezměte pokud možno co nejméně věcí, . Léky, které užíváte, vezměte s sebou v originálním balení, nebo jejich seznam a . Prvé, čo od vás budú pýtať ešte po príchode do nemocnice , sú doklady. Majte teda so sebou určite. Dále Vás žádáme, neberte s sebou do nemocnice šperky a větší obnos peněz. Pro maminku: těhotenský průkaz, občanský průkaz, průkaz pojištěnce, oddací list (vdané maminky), rodný list (svobodné, rozvedené, ovdovělé maminky), . Specifické požadavky pro jednotlivé druhy hospitalizací jsou uvedeny u konkrétních oddělení. Doporučení, co s sebou vzít (nebo naopak nenosit) do nemocnice.


K plánovanému přijetí se dostavte v určenou dobu, při náhlém onemocnění kdykoliv. Zoznam vecí do pôrodnice. Porod – co s sebou do porodnice. Praktické informace, které Vám ulehčí přípravu na pobyt v porodnici.


V každej nemocnici majú svoje vlastné požiadavky a pravidlá. Nabízíme kvalitní zdravotní péči a vstřícný přístup odborného personálu. To, jak je strávíte, závisí i na tom, co si s sebou do nemocnice přibalíte. Vaše nemocnice s rodinnou a přátelskou atmosférou. Ahojte baby, chcela by som sa opýtať, čo všetko si treba so sebou zobrať do pôrodnice a čo poskytuje nemocnica.


Nakoľko som prvo-rodička . Ve Fakultní nemocnici Brno jsou kromě nadstandardních jednolůžkových pokojů k dispozi dvoj- a trojlůžkové pokoje.

Fakultná nemocnica s poliklinikou J. Doklady: občanský průkaz. PRIJATIE DO NEMOCNICE 1. Ambulancia – v určený deň sa dostavíte na príslušnú ambulanciu, kde lekár definitívne potvrdí Vaše prijatie na hospitalizáciu. Informace o předporodním kurzu probíhajícím v Nemocnici Tábor, a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky