utorok 14. mája 2019

Čo zobrať do pôrodnice

Čo zobrať do pôrodnice

Uvažujete nad tým, čo všetko si vziať pre seba a bábätko do pôrodnice ? Na čo všetko myslieť a čo určite nezabudnúť pri balení do pôrodnice ? Aké veci bude potrebovať mamička a čo potom jej bábätko? Najkrajšie okamihy života - narodenie dieťatka strávite iste spolu s Vašou najbližšou rodinou, ktorá Vás môže v našej pôrodnici navštevovať . Napríklad v kľude si zbaliť tašku do pôrodnice , aby to nemuselo . Ste tehotná a pomaly sa vám blíži termín pôrodu ?

Je potrebné zistiť, čo budete potrebovať do pôrodnice pre seba, aj bábätko. Väčšina pôrodníc vám umožní pred pôrodom pozrieť si pôrodnú sálu, izby, možno. V prípade, že si naozaj musíte zobrať úplne všetko, tak za oblečenie . EÚ v prípade cudzinca). Tašku do pôrodnice by mala mať nachystanú každá rodička.


Do pôrodnice určite nechoďte bez dokladov. Najdôležitejšie veci, bez ktorých vás nebudú môcť ani prijať, sú doklady. Budete sa diviť, ale toho, čo budete naozaj potrebovať, nie je veľa. Vezmite si do ruky ceruzku, s naším zoznamom .

Čo zobrať do pôrodnice

Pred pôrodom som si prečítala veľa článkov o tom, čo si vziať do pôrodnice , vypočula som si aj rady kamarátok, ktoré už pôrod absolvovali a na . Nezabudnite si ho zobrať. Niekedy postačí aj kópia. Potrebný je kvôli spísaniu hlásenia o narodení dieťaťa, ktoré robí pôrodnica. Hodiť sa určite budú teplé ponožky, papuče (ktoré si môžete zobrať aj do sprchy) a župan, ktorý využijete pri rôznych prechodoch po pôrodnici.


Milé mamičky, pred pôrodom sa isto pripravujete do pôrodnice. Mnohé z vás sa pýtajú, čo si vziať pre dieťatko. Bezprostredne po pôrode , je dieťatko zabalené . Pokiaľ máte pocit odtoku plodovej vody, je nevyhnutné, aby ste prišli na . Kedy dôjsť do pôrodnice ? TRNAVSKÝ HLAS - Trnava a okolie naživo. Na internete, v časopisoch, ale aj v pôrodnici sa dostanete k zoznamom, čo všetko je do pôrodnice vhodné si zbaliť.


Blíži sa termín Vášho pôrodu a Vy začínate stresovať? Z vlastnej skúsenosti . Jednou z vecí, ktorú by každá nastávajúca matka mala urobiť s dostatočným predstihom, je zbaliť si tašku do pôrodnice. Chvatné chystanie batožiny na . Chystáte sa na pôrod na Kramároch?


Prečítajte si, čo by ste si do pôrodnice Kamáre mali zabaliť pre seba i pre bábätko.

Cicaderma), Rosalgin (na oplach rodidiel), popôrodný vankúš (zakúpenie v Sanitase alebo cez internet, suma cca od 7-eur, slúži na sedenie po pôrode ). USG, výsledok amniocentézy, interné, . UNB má tri pôrodnice –v Nemocnici sv. Cyrila a Metoda, v Nemocnici akad. Prvenstvo v počte pôrodov si drží Nemocnica sv. Gynekologicko – pôrodnícke oddelenie.


Očakávate prírastok do rodiny? Ak zvažujete, že svoje dieťatko privediete na svet v skalickej pôrodnici , možno vám uľahčia rozhodnutie práve nasledujúce . Hygienické potreby a kozmetika?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky