streda 6. januára 2016

Boli porod

Boli porod

Dajú sa vôbec kontrakcie k niečomu prirovnať? Je to horšie ako bolesti zubov, lepšie ako migréna? Maminy, ktoré ste už porodili, vedeli by ste . Vase rady, dnes som sa konecne rozhodla zaregistrovat a uz mam aj otazku - Ako boli porod ? Aký je pôrod a boli to ?

Boli porod

Práve tieto pravidelné kontrakcie znamenajú začiatok pôrodu. Bolesť je veľmi subjektívna záležitosť, ale kontrakcie prežívajú ženy takmer rovnako. Väčšina žien, ktoré sa boja pôrodu , sa obáva najmä pôrodných bolestí. Je to logické, pôrod bude v ich živote asi jedným z najbolestivejších zážitkov vôbec. S tím je v první řadě dobré se smířit.


Dovolím si tvrdit, že neexistuje porod bez bolesti. I ty ženy, které rodí lehce, s úsměvem, . Tento dlhý príbeh o mojom tehotenstve a pôrode som napísala už dávno.

Boli porod

Minimum, ktoré som čakala na poradni, boli tri hodiny. Taky pátráte po tom, jak kontrakce bolí ? Porod je nezapomenutelný a více či méně bolestný zážitek. Celé tehotenstvo máte na to, aby ste sa na samotný pôrod pripravili.


Pôrod bolí , nie je to prechádzka ružovým sadom, ale jedno vám môžeme garantovať – už . Otázkou, proč je porod tak bolestivou záležitostí, se lidé zabývají po léta. Zdá se, že hlavní roli hraje evoluce. Porod bolí každého, někoho hodně, někoho málo, vnímání bolesti je hodně individuální. Bolí víc kontrakce nebo samotné tlačení ( porod )? Ahoj holky,mam strach z porodu. Prý jsme stvořené proto, abychom porodily.


Tak proč to sakra tak bolí ? Toto je řečnická otázka. Podle některých pověr si ale za bolest mohou ženy samy. Ty, Irenko, bolí porod hodně? Proč se ptáš zrovna na tohle? Když už tohle bolí takto,jak asi bolí porod ?

A směje se té myšlence. Vždyť jsme obě předpokládaly, že jednou budu houpat na klíně její děti, má . Hrozně,“ odpověděla jsem. Potřebuju si to představit,“ naléhala na mě. Bolí to, jako když si omotáš spodní ret kolem . Z Irska jsem přijela do ČR právě proto,abych tady porodila naše první miminko a na vlastní kůži si vyzkoušela svůj první porod.


Jestli je tohle šimrání, jak, dopr. Stejně jako si nevzpomínám na to, jak bolí porod , zablokovala jsem i veškeré vzpomínky na to odpoledne. Všechno kromě slz v Patrickových očích, kromě šoku . Porod se tady naopak může stát ohromnou příležitostí pro váš osobní růst a. Pokud bychom je vnímali jako křeče, pak je samozřejmé, že očekáváme, že bolí.


Většina žen, které se bojí porodu , se obává hlavně porodních bolestí. A jak takovou bolest naše tělo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky