piatok 29. januára 2016

Spofax

Spofax

Použiť viac ako čapíkov . PAR - Veřejná zpráva o hodnocení. Text na obalu, spofax -obal. Braillovo písmo, Schváleno – text na obalu odpovídá zákonným požadavkům.


SPC - Souhrn údajů o přípravku ‎: ‎spofax-spc. Je určen pro dospělé a dospívající starší let. Písomná informácia pre používateľov. Informácia o použití, čítajte pozorne! Cinchokaín, Galan bismutitý ( Bizmutsubgalát), Karboxycelulóza, voľnopredajný (Vp), Antihemoroidiká, príbalový leták, . Přípravek pro místní použití, který obsahuje směs látek stavících krvácení a tlumících další příznaky hemoroidálních onemocnění jako jsou zduření, bolest, . Přípravek je určen k potlačení krvácení u hemoroidů ve všech stadiích onemocnění.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Další slevy léků na Kupi. Zjistěte od ostatních pacientů zkušenosti s tímto lékem. Dávkování a způsob podání.


RECTOVENAL ACUTEanorektálny gél na hemoroidy, s aplikátorom 1xg. Potlačenie krvácania pri hemoroidoch vo všetkých štádiách ochorenia. Balenie, sup g (fólia Al) 1xks.


GM za super cenu na Lekarnanapekarske. Braills, Approved – name of the medicinal product in Braille on the packaging was confirmed. SPOFAX (CIPKY HEMOSTAT.KON.) SUP 5X2. Probablemente compatible. Riesgo leve o poco probable.


Produkt je definitivně vyprodán. Níže naleznete alternativní produkty ve stejné kategorii. Spofax (čípky hemostat.kon.) supp. Pokud máte zájem o další informace, napište nám prosím na . Vyzkumny Ustav pro Biofaktory a Veterinarni Leciva, . Preparát obsahuje dvě účinné složky – vápenatá sůl celulózy a . Nájdených: produktov.


Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Pri aplikácii sa majú používať ochranné rukavice alebo priľnavá fólia na prst. V tehotenstve a pri dojčení sa neodporúča.


Co dělat, když dojde k úrazu zubů u dětí? DOXIPROCT PLUS rct ungv g . Ten Detralex zabral prakticky hned a to jsem se s tím 3 . Data Interpretation 6Page 28. Hemostop Synbio-DaVinci .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky