streda 20. januára 2016

Tehotensky kalendar vypocet porodu

Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať . Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie. Následne sa vám vypočíta termín, kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu. Spočítejte si približný termín vášho pôrodu.


Výpočet termínu pôrodu. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu ? Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Datum porodu podle oplodňující soulože.


V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu ,. Těhotenský kalendář Kalkulačka váhy v těhotenství . Odborníci sa riadia lunárnym kalendárom , teda tým, že mesiac má dní a nie . Tehotenská kalkulačka: ako vyrátať termín pôrodu , Be Lenka. Ako funguje TEHOTENSKÁ KALKULAČKA? Zisti predpokladaný dátum pôrodu ! Stačí zadať dátum prvého dňa tvojej poslednej menštruácie a . Pouze zhruba dětí se rodí . On-line těhotenská kalkulačka na výpočet termínu porodu.


Alebo už máš potvrdený termín pôrodu , no zaujíma ťa, v ktorom si týždni, či kedy sa začína ďalší trimester. Tu je tehotenská kalkulačka, ktorá ti . Stačí vyplniť termín vašej poslednej menštruácie do našej tehotenskej. Chýba: kalendar Online tehotenský kalendár presný na deň.


Chcem tiež vypočítať obdobie tehotenstva a pôrodu , aby sme. Ak ste na výpočet periódy použili týždenný tehotenský kalendár , nebolo by . Zadejte do těhotenské kalkulačky datum prvního dne vaší poslední menstruace a. Upozorňujeme, že pokud jste se zaregistrovali a přihlásili, uloží se do vašeho profilu odhadovaný termín. Těšit se můžete i na těhotenská kalkulačka pro výpočet pravděpodobného dne porodu.


Vypočítat datum mého porodu. Pre výpočet týždňa tehotenstva vychádzajú lekári a tehotenské kalkulačky z. Jste již těhotná a chtěla byste vědět, kdy by mohl být termín porodu ? Když ženě poprvé vynechá menstruace, je možné těhotenským testem zjistit, zda . Na této stránce najdete kalkulačku, pro výpočet data porodu , podle početí. Děti se prostě rodí ve chvíli, kdy jsou na to připravené a na terminy v kalendáři příliš nedbají. Jak se počítají týdny těhotenství a termín porodu po IVF?


Prozradíme vám různé způsoby, jak si termín porodu spočítat. Pripravili sme pre vás prehľadný tehotenský kalendár , ktorý vám. Naše těhotenská kalkulačka vám pomůže spočítat termín vašeho porodu.


Miminka si totiž z termínů v kalendáři nic moc nedělají, a narodí se, jak se jim chce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky