streda 6. januára 2016

Elmex zubná pasta

Elmex zubná pasta

Elmex SENSITIVE PLUS zubná pasta bola špeciálne vyvinutá na ošetrovanie odhalených zubných krčkov. Obsahuje vysoko účinný aminfluori ktorý vytvára . Poskytuje efektívny trojitý účinok a klinicky overenú ochranu citlivých zubov. Zubná pasta Elmex je vhodná na každodenné používanie.


Zubné pasty Elmex poskytujú ochranu proti vzniku zubného kazu a tiež pôsobia pozitívne na zubnú . Vysoko účinná látka olaflur s . Týmto spôsobom poskytuje zubná pasta Elmex Ochrana pred zubným kazom optimálnu dlhodobú ochranu a dokonca remineralizuje zubný kaz v ranom štádiu. Spevňuje sklovinu a ochraňuje zuby pre zubným kazom. V balení kusy po ml.


Elmex Junior zubná pasta 6-rokov 75ml. Elmex zubná pasta bez mentolu neobsahuje silice z mäty piepornej a mentol. To znamená, že je možné ju používať aj počas ošetrovania homeopatikami. Mliečne zuby si zaslúžia len tú najlepšiu ochranu.


Elmex chráni a mineralizuje zuby vysoko účinnou látkou - aminfluoridom. Rýchlo sa rozptyľuje na zubnom povrchu, podporuje prenikanie minerálov do zubnej. ELMEX detská zubná pasta Junior ml - Eshop s kvalitnou rakúskou drogériou. Detská zubná pasta ELMEX je špeciálne vyvinutá pre čistenie a starostlivosť o mliečne zúbky. Chráni pred zubným kazom a posilňuje sklovinu pred stratou . Remineralizuje a chráni zuby pred vznikom zubného kazu.


Biele a hladké S aminfluoridom Účinnosť klinicky potvrdená Predlžuje účinok profesionálneho . Zuby sa čistia rovnomerne na všetkých plochách, pričom na zuby by sa nemal vyvíjať . Mineralizuje a chráni zuby pred zubným kazom. Elmex Caries Protection zubná pasta ml. ELMEX ZUBNÁ PASTA DETSKÁ S AMINOFLUORIDMI DO R. ELMEX - Caries Protection zubná pasta 75ml.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky