štvrtok 10. marca 2016

Krv na papieri po stolici

Hoci mnoho ľudí si krv na toaletnom papieri dlhodobo nevšíma a. Krv unikajúca z konečníka v stolici či mimo nej je jasným signálom, že v . Tie neraz aj svrbia či dokonca bolia. Valika Pokial nie je krv priamo v stolici , ale mimo,. Ak sa zistí len malá prímes krvi na toaletnom papieri po stolici , stav určite nie je urgentný a môže počkať aj do rána. Pri najbližšej príležitosti by .

V súčasnosti užívam vaginálnu liečbu,infekcia pošvy ustúpila, ale včera večer som mala na taletnom papieri jasnočervenú krv , a dnes rano aj . Hemoroidy (lat. haíma = krv , rhéin = tiecť) sú uzlovité rozšírenia jednotlivých. Caute, vzdy ked sa po stolici utieram, najdem na toaletnom trochu krvy. Krv sa však nenachádza v stolici , ale len na toaletnom papieri. Vidím to na nejakú trhlinku.


Krv sa ozaj vyskytuje len po ťažšej veľkej potrebe. Krv v stolici je súčasťou celého radu chorôb, ktoré môžu byť veľmi vážne. A ked som sa postavila aj v zachode bola cerstva krv. Typickým príznakom hemoroidov je čerstvá krv v stolici !

Väčšinou sa nájde ako prúžok krvi na toaletnom papieri. V prípade väčších hemoroidov i ako . Príznakom hemoroidov môže byť stolica s prímesou jasne červenej krvi , krv na toaletnom papieri alebo v záchodovej mise, svrbenie alebo podráždenie v oblasti. Niekedy je stolica redšia a niekedy tvrdšia.


Objavia sa stopy jasne červenej krvi na stolici alebo na toaletnom papieri. V niektorých prípadoch môže byť krvácanie aj dlhodobejšie a . Nedávno som si všimol, že na toaletnom papieri zostávajú stopy krvi. Samozrejme, že som sa zľakol. A potom som rozmýšľal, či to nemôže . Moze ist o natrhnutie niecoho vo vnutri?


Treba s tym zajst asi dr. Krv je jasnočervená, chorý ju objaví na toaletnom papieri alebo v záchodovej mise. Zbadali ste krv v stolici alebo krvácanie z konečníka? Tento signál neignorujte. Zistite, čo to znamená, aká je príčina a ako sa lieči.


Za normálnych okolností hemoroidy kontrolujú tekutú stolicu (hnačka) a vetry. Medzi príznaky zaraďujeme krvácanie (môže sa prejaviť krvou na toaletnom papieri alebo v stolici ), svrbenie, pálenie, zápal, opuch, tvorba hlienu. Spozornieť treba aj pri zvyškoch krvi na toaletnom papieri.

Rakovinu hrubého čreva sprevádzajú príznaky ako krv v stolici , čo sa dá ľahko . Tie predlžujú dobu priechodu, stolica je mastná a lepivá a zabraňuje črevám aby dobre. Stopy krvi , ktoré objavíte na toaletnom papieri , sú zväčša spôsobené . Vyskytuje sa pri krvácaní z hrubého čreva, konečníka a análnej oblasti. Krv pochádzajúca z ľavého kolonu, rekta a análnej . Nájdenie krvi na toaletnom papieri , mnohí začínajú panike.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky