štvrtok 24. marca 2016

Zubná pasta elmex

Zubná pasta elmex

Poskytuje efektívny trojitý účinok a klinicky overenú ochranu citlivých zubov. Elmex SENSITIVE PLUS zubná pasta bola špeciálne vyvinutá na ošetrovanie odhalených zubných krčkov. Obsahuje vysoko účinný aminfluori ktorý vytvára . Týmto spôsobom poskytuje zubná pasta Elmex Ochrana pred zubným kazom optimálnu dlhodobú ochranu a dokonca remineralizuje zubný kaz v ranom štádiu. Spevňuje sklovinu a ochraňuje zuby pre zubným kazom.


Zubné pasty Elmex poskytujú ochranu proti vzniku zubného kazu a tiež pôsobia pozitívne na zubnú . Zubná pasta Elmex je vhodná na každodenné používanie. Vysoko účinná látka olaflur s . V balení kusy po ml. Elmex Junior zubná pasta 6-rokov 75ml. Mliečne zuby si zaslúžia len tú najlepšiu ochranu.


Remineralizuje a chráni zuby pred vznikom zubného kazu. Aminfluorid sa veľmi rýchlo zabudováva. ELMEX JUNIOR detská zubná pasta obsahuje jedinečný, vysoko účinný aminfluori ktorý spevňuje sklovinu.


Pomáha pri precitlivených zuboch vďaka patentom chránenej technológii . Elmex chráni a mineralizuje zuby vysoko účinnou látkou - aminfluoridom. Rýchlo sa rozptyľuje na zubnom povrchu, podporuje prenikanie minerálov do zubnej. Zubná sklovina je počas dňa oslabovaná nežiaducimi vonkajšími vplyvmi.


Elmex Caries Protection zubná pasta ml. Mineralizuje a chráni zuby pred zubným kazom. Kaufland len za €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky