utorok 20. septembra 2016

Hliva ustricová tablety

Hliva ustricová tablety

Máločo vzbudzuje v súvislosti so zdravým životným štýlom taký rešpekt, ako hliva ustricová. Táto huba má povesť akéhosi všelieku a jedným dychom je . Obsah čistej biomasy v jednej tablete je až 5mg Hlivy ustricovej , čo je . Obsah balenia: tabliet po 500mg sušenej hlivy ustricovej. Vedeli ste, že hliva ustricová obsahuje látky podporujúce naše zdravie a imunitu ?

Ako nezelený organizmus, prijíma zo zelených organizmov, teda stromov, veľa látok, . Najvyšší obsah sušenej . Prírodná podpora správneho fungovania organizmu a na doplnenie potrebných látok. Pokiaľ vám však huby nechutia a dávate prednosť výživovým doplnkom, hliva ustricová je dostupná aj vo forme tabliet. Hliva Ustricová tablety 1ks. Hlivu mám na odporúčanie od známeho, ktorý sa vlani potýkal s opakovanými angínami, a od tej doby čo užíva hlivu je dobrý, preto som ju od jesene nasadila . Ako sprievodné látky sa v tablete nachádzajú ešte aj látky ako škrob, . Prípravok prispieva k normálnej energetickej látkovej výmene, k zdravej funkcii .

Hliva ustricová tablety

O mnohých z nich ľudia dokonca ani nevedia. Obsahuje látky v takom množstve a pomere, ktorý ľudskému organizmu maximálne vyhovuje. Tablety sú voľne rozpustné v ústach, majú príjemnú chuť lesnej jahody. Pleurotus ostreatus, hlivy ustricovej. Balenie: tabliet (7mg).


Chcela by som sa spytat, uzivali ste niekto tabletky z hlivy ustricovej ? Pocula som ze vraj je to velmi dobre na imunitu, len neviem na co vsetko . Výživový doplnok tablety. Hľadáte silný univerzálny liečivý prostriedok na civilizačné ochorenia? Dôverujte hlive ustricovitej. Patrí medzi jedlé huby s vysokou nutričnou . HLIVA USTRICOVÁ - tabliet po 5mg online nákup, kúskov.


ODD – odporúčaná denná dávka). Popis: Tablety so sušenou hubovou biomasou. Vysoko kvalitná hliva ustricová , ktorá sa dlhé stáročia užíva v Číne, obohatená o echinaceu a rakytník na podporu imunity.


Mnohé farmaceutické firmy vyrábajú z hlivy doplnky výživy vo forme tabliet , kapsúl, sirupov, . V ústach voľne rozpustné tablety majú príjemnú chuť lesných jahôd a každá.

Oyster Mushroom Extract – extrakt z Hlivy ustricovej v kapsulách. Zloženie: V tablete : hliva ustricová extrakt 300mg, maitake extrakt 50mg, reishi extrakt 50mg, shiitake extrakt 50mg. Celkový obsah betaglukanov - min.


Doplnok stravy so sladidlami. C: prispieva k normálnej funkcii . Tento pin objavil(a) Irena Juhásziová. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Medzi najvzácnejšie jedlé huby. Prídavné látky: škrob, maltodextrín, mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, rastlinný stearan horečnatý.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky