pondelok 19. septembra 2016

Ustna voda curasept

Ustna voda curasept

Používa sa dlhodobo ako prevencia proti zubnému kazu. Ochranná ústna voda určená pre intenzívnu starostlivosť o podráždené ďasná. Vďaka chlorhexidínu je táto ústna voda ideálna pred a po operačnom zákroku a na prevenciu pooperačných komplikácii najmä vtedy, ak je náročné či. Inovativna ustna voda.


Tie so silnejšími koncentráciami aktívnej látky sa používajú terapeuticky, pred alebo po väčšom zákroku. Antibakteriálna ústna voda s obsahom Chlorhexidín dikoglunátu a fluoridu sodného. Maximálny efekt chlórhexidínu, minimum vedľajších efektov, maximálny účinok Ústna voda vhodná pre pacientov s gingivitídou a parodontitídou.


Voda pôsobí ako intenzívna . Macko zubná klinika, s. Curasept CHX ústna voda. Dentaforce zeliščna ustna voda razkužuje usta, krepi dlesni in daje . Obsahuje chlórhexidín ako najosvedčenejšiu . Za kratkotrajno intenzivno uporabo, z klorheksidinijevega diglukonata. Primerna je za uporabo po operativnih posegih, saj preprečuje morebitne . LACALUT AKTIV ÚSTNA VODA určenána každodennú starostlivosť o ústnu dutinu podporuje zdravú ústnu. Produkt skladom, pripravený na odoslanie. Doručenie do 48h, doprava zadarmo od 59€.


Ta ustna voda s klorheksidinom je na voljo v treh različno močnih raztopinah za . Super kozmetika za exkluzívne ceny. Spôsob použitiaÚstna voda sa použije po bežnej ústnej hygiene vyplachovaním ústnej dutiny ml neriedeného roztoku (jedna polievková lyžica) minimálne . Učinkovita kemična zaščita pred zobnimi oblogami v obliki ustne vode. Izdelamo lahko tudi opornice . Ker je klorheksidin zelo . Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe.


CURASEPT ADS IMPLANT ústna voda 1x2ml. Doprajte vašim zubom dokonalú starostlivosť. Objednajte si ústnu vodu či osviežovač dychu pre účinné bojovanie proti škodlivým baktériám!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky