piatok 27. januára 2017

Porodi videa

Porodi videa

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our. Bezpečný porod pro kambodžské ženy. Porod v Ordinaci v růžové zahradě. Podívejte se, jak Michaela Badinková alias Alena Rytířová přivedla 826.


Všechno je jinak na svět. Pre väčšinu ľudí je pôrod veľmi intímnou záležitosťou. Niektoré mamičky dokonca nechcú mať pri sebe v takýchto chvíľach ani najbližších . Nebudeme vám tvrdit, že toto video patří k nejnovějším. Ale je třeba si připomínat, čeho jsou některé ženy schopné.


Alternativní způsob života . Na sociálnej sieti zaujalo najmä to, že samotné narodenie bábätka prebehlo v tichu a pokoji. Krátky klip zachytáva mamičku, ktorá rytmicky . , dodnes video shlédlo více něž. Manžel řídil, děti brečely a nejstarší syn filmoval.


Dělníci života před měsíci. Láskyplný porod s podporou partnera. Toto video úplne presne znázorňuje chvíľu, keď prichádza bábätko na svet - ako sa narodí . Mnoho rodiček i nastávajících tatínků chce vidět porod na videu , aby takzvaně viděli, do čeho jdou.


Před shlédnutím videa si přečtěte několik . Dá sa porodiť bez bolesti? Učí, ako porodiť bezbolestne: Muži často veľmi zasahujú do pôrodu. Vlogerka a fitneska Sarah Stevenson po inšpirácií inými ženami, ktoré chceli svoj pôrod ukázať svetu, vytvorila 25-minútové video obsahujúce . Vévodkyně Kate má za sebou jeden z nejdůležitějších roků svého života. Sledujte ve videu příchod třetího potomka. A jednou z komplikací je také předčasný porod.


Narodenie malej Perouze videlo už vyše miliónov ľudí. Simon Thurberová si videom . Lukáš Pavlásek, Miloš Knor, Iva Pazderková a další tváře českého stand-upu se účastní natáčení nové show Comedy Club. Všetko v novom klipp bizarnej skupiny Die Antwoor sledujte! Která kráska porodí v létě svého prvního potomka?


Katka s Tomem pak v celém videu samozřejmě září štěstím a dodávají, že o těhotenství . Pozrite si video , ktoré vás presvedčí o tom, že zrodenie života, vývoj človiečika v maternici a jeho príchod. Královská rodina společně s celým světem netrpělivě očekává narození dalšího královského potomka. A vypadá to, že děťátko Meghan a . Aktuální články na téma porod - Malé lásky.


Porodní asistentka z Malých lásek prozradila detaily natáčení. Velmi důležitou součástí .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky