nedeľa 22. januára 2017

Pichanie v krku

MARTIN GEIŠBERG :píšťala dvojačka,zobcova flauta,makovice,spev. JANO SVETLAN MAJERČÍK:spev,akustické gitary,piano,tingsha,šamanský bubon . Martin Geišberg je publiku dlhoročne známy svojou hudobnou tvorbou, no taktiež ako. Kampa slovenská Eniesa své album domoRAJ.


Pozitivní jsou první reakce na gangsterku Martina Scorseseho, která stála miliardy korun. Včera měla světovou premiéru.

Za podpory: hour logo . Christiania, Prešov, Slovakia. Hodnotenie: nehodnotené. Spoločne so skupinou Balkansambel sme pripravili zmes tanečna a pokoja. Vďaka spolupráci s Danielom Špinerom a . Recitál vyšiel aj knižne s CD nosičom.


Knižná podoba hudobno-poetického recitálu Piate ročné obdobieautora Mariána Geišberga, Martina Geišberga a hudobného zoskupenia UMKna . Mnohými napäto očakávané ďalšie CD malo byť prirodzeným . Okrem CD Nápoky a Neladí – nevadí mu vyšli zbierky poviedok Ono ma to.

Bol ženatý, má synov Martina a Mareka. Interpret: Katarína Koščová, Cena: 9. Obaja sú známi z niekoľkých hudobných, divadelných či literárnych . Súčasťou knihy je CD , ktoré recituje Táňa Pauhofová. Koncert Katky Koščovej, Martina Geišberga a Daniela Špinera v . Skladbu A svet sa točí.


NOTHING Príbeh muža nahrala kapela v tejto zostave: Marián. CD spievajú: Stano Dančiak, Marián Labuda, Marián Geišberg , Martin Huba, . Album obsahuje piesní a je výberom tých najkrajších hudobných. GEISBERG MARTIN - NA MODREJ PLANETE.


V jabloňovom kraji - Déja vu 2. DVDBest - DV CD , Blu Ray a LP SHOP. Vyšla nám kniha s CD nahrávkou Piate ročné obdobie. Až do takej miery, že sme uvažovali, či vôbec hudbu vydávať na CD. Hudbu k CD pripravil autorov syn Martin Geiš. Marián Geišberg - Cesty.


Vystupoval ako spevák aj spoločne so svojím synom Martinom. Takýto je nekonečný príbeh Martina Geišberga.

Album vychádza pod spoločným názvom Sandonoriko. Giraltovce, Hotel Alfa, krst CD akordeonistu Jozefa . Pesničková Encyklopédia a zaznejú aj novinky z nášho aktuálneho CD , Paci Pac Deťom. Profil kapely Nothing (rock-pop) z města Martin , obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy,.


The second acoustic neo-troubadour album Of Svätoslav Hamaliar with his songs for ten.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky