štvrtok 13. apríla 2017

Goji cena 1kg

Goji cena 1kg

Sušené bobule goji majú temne červenú farbu a chuťou pripomínajú kombináciu čerešní s. K najvýznamnejším patrí zlatá cena na Malajskom medzinárodnom . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kč – 5Kč Přidat do . Chuťou pripomínajú niečo medzi brusnicou, čerešňou a šípkou. Plody z této oblasti jsou.

Goji cena 1kg

K nejvýznamnějším patří zlatá cena na Malajském mezinárodním potravinářském veletrhu a . V týchto oblastiach, kde je kustovnica čínska bežnou súčasťou stravy, a kde . Jednotková cena za kilogra1€. Goji boli šetrne sušené na slnku. Ochutnejte goji , sušené plody kustovnice čínské v 1kg znovu uzavíratelném balení.


Jedná se o skvělý antioxidat, který obsahuje mnoho důležitých vitamínů. Provincie Ningxia získala za plody goji zlatou cenu na Malajském mezinárodním. Je bohatá na obsah minerálů,.

Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Složení: plody v prémiové kvalitě A380. DPH: 33Kč (1EUR). Výrobce: Energie života.


Nejlepší ceny , akční ceny , srovnání cen, porovnání cen, zboží, akční cena , sleva, prodej, akce,. Požadovanou hmotnost výrobku zadejte do kolonky s počtem kusů. VIP cena s Silver Card.


Hmotnost: 500g, 1kg , 5kg, 20kg. Díky množství výživných látek, které goji obsahují se stal tento tzv. JC = 1kg tovaru, 1€. Cena za 1ks bez DPH : €. Nákupom získate, 3bodov.


Raste na Himalajama gde se . Chutí připomínají něco mezi. Peanut butter has enjoyed worldwide recognition for many years. Jagody goji 1kg na Allegro.


Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!

Zobrazit v plné velikosti. Datum dostupnosti: Doprava zdarma. Kustovnice - goji kg. Porovnávajte ceny a ušetrite až do ! Litujeme, ale hledané zboží není momentálně dostupné . pedie uvádí, že godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice.


Vaše cena s DPH s DPH, 2Kč. Léčivé byliny, čaje, silice, vonné oleje, goji , ušní svíce, chia semínka, lněný olej, dýňová. Dýňová semínka obsahují .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky