štvrtok 27. apríla 2017

Vypocitat datum porodu

Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať dátum tejto veľkej udalosti. Výpočet termínu pôrodu. Následne sa vám vypočíta termín, kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu.


Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie. Datum porodu podle oplodňující soulože.

Kalkulačka zobrazí pravdepodobný dátum narodenia vášho bábätka. Pri výpočte predpokladaného termínu pôrodu sa vychádza aj z. Vypočítejte si termín porodu v naší kalkulačce. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu ? Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta ! Toto datum porodu je pouze přibližné, jen dětí se rodí přesně v den vypočítaného . Tehotenská kalkulačka: ako vyrátať termín pôrodu , Be Lenka. Aby bol tento výpočet ako-tak presný, je potrebné, aby žena mala pravidelný .

Ak máte problém zapamätať si očakávaný dátum vášho pôrodu , nebaví vás. Deň vášho pôrodu sa vypočíta pričítaním 2dní (týždňov) k prvému dňu . Formulár vypočíta pravdepodobný dátum počatia a očakávaný termín pôrodu podľa prvého dňa Vašej poslednej menštruácie. Aj keď sa jedná o tehotenstvo . Termín porodu lze zjistit výpočtem 2dnů po zahájení poslední menstruace nebo přesněji ultrazvukem. První dotaz hned po zjištění těhotenství, který se prolíná celými devíti měsíci očekávání. A čím více se TO blíží, tím více na termín porodu myslíte . Základní metoda určení termínu porodu je jeho výpočet na základě.


Pokud je znám datum početí, přičteme k němu dvě stě šedesát sedm dní. Ako vypočítať týždeň tehotenstva? Toto je spôsobov, ako sa tento údaj dá zistiť. Okrem toho vám poradíme, ako vypočítať termín pôrodu. Spočítejte si přibližný termín vašeho porodu.


Zadejte prosím do kalkulačky termínu porodu datum Vaší poslední menstruace a. Přibližný termín porodu. Jste v týdnu těhotenství. Vypočítajte si približný dátum pôrodu Vašej ratolesti.

Pri pravidelnom menštruačnom cykle sa výpočet termínu pôrodu podľa prvého dňa . Ako sa počítajú týždne v tehotenstve a ako vypočítať termín pôrodu ? Ve vaší těhotenské průkazce pak najdete takto určené datum porodu. Pre výpočet termínu pôrodu bude gynekológ potrebovať dátum začiatku poslednej menštruácie. Těhotenská kalkulačka Vám spočítá termín porodu , datum početí, hmotnost a velikost miminka, trimestr. Jakožto budoucí maminka můžete mít dva rozdílné termíny porodu.


A jak si můžete termín vypočítat sami doma?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky