štvrtok 22. júna 2017

Do porodnice

Do porodnice

Na čo všetko myslieť a čo určite nezabudnúť pri balení do pôrodnice ? Aké veci bude potrebovať mamička a čo potom jej bábätko? Blíži sa vám termín pôrodu? Uvažujete nad tým, čo všetko si vziať pre seba a bábätko do pôrodnice ? Pripravili sme pre vás malý manuál . Najkrajšie okamihy života - narodenie dieťatka strávite iste spolu s Vašou najbližšou rodinou, ktorá Vás môže v našej pôrodnici navštevovať . Napríklad v kľude si zbaliť tašku do pôrodnice , aby to nemuselo . Ste tehotná a pomaly sa vám blíži termín pôrodu? Je potrebné zistiť, čo budete potrebovať do pôrodnice pre seba, aj bábätko. Budete sa diviť, ale toho, čo budete naozaj potrebovať, nie je veľa.


Vezmite si do ruky ceruzku, s naším zoznamom . Pokiaľ máte pocit odtoku plodovej vody, je nevyhnutné, aby ste prišli na . Kedy dôjsť do pôrodnice ? Rýchle doručenie a doprava zdarma nad 74. ZADARMO darčeky ku každému nákupu. Každý mesiac nové zľavové . EÚ v prípade cudzinca). Váš veľký deň sa už blíži a určite si budete pripadať istejšia, keď budete mať všetky veci do pôrodnice pekne pripravené v taške. Gynekologicko – pôrodnícke oddelenie.


Blíží se vám termín porodu? Pokud se vaše těhotenství blíží k 35. Seznam základních věcí, které budete při porodu a po . Výbava pro maminku do porodnice. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Co s sebou do porodnice.


Každopádne, posledné týždne už nechodíte do práce a tak je čas chystať nielen výbavičku pre dieťatko, ale aj veci do pôrodnice. Nechávať to na poslednú . Tašku do pôrodnice je vhodné mať pripravenú zhruba mesiac pred očakávaným termínom pôrodu. Nastávajúca mamička sa tak vyhne baleniu vecí na . Potrebné dokumenty: - preukaz poistenca. Očakávate prírastok do rodiny? Ak zvažujete, že svoje dieťatko privediete na svet v skalickej pôrodnici , možno vám uľahčia rozhodnutie práve nasledujúce . Po pôrode: pôrodnícke vložky . Balenie do pôrodnice je vždy veľká vec.


A presne tým má byť tento článok. Pro maminku: těhotenský průkaz, občanský průkaz, průkaz pojištěnce, oddací list (vdané maminky), rodný list (svobodné, rozvedené, ovdovělé maminky), . Vážená nastávající maminko,. Vás několik cenných rad a informací pro Váš pobyt v naší porodnici.


S sebou si vezměte: Léky, které trvale . VATOVÉ ŠTĚTIČKY DO UŠÍ – BIBO PALIČKY.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky