pondelok 26. júna 2017

Pľúca fajčiara a nefajčiara

Pľúca fajčiara a nefajčiara

Niet sa čo čudovať, že hoci to navonok nie je vidieť, v tele fajčiara. Sú zničené rakovinou a chronickou obštrukčnou chorobou pľúc. Tabak je v Európskej únii zodpovedný za takmer 700.


Dospelých fajčiarov na Slovensku ubúda, v prípade detí a mládeže je . Amanda dúfa, že toto video presvedčí mnohých fajčiarov prestať s fajčením. Pozrite sa, ako pracujú pľúca zdravého nefajčiara a fajčiara. Nuž, možno sa to zmení, ak si fajčiari pozrú toto krátke video.


Prečo cigarety neničia všetkých z nás? Je na ňom totiž dokonale vidno to, aký je rozdiel v kapacite pľúca fajčiara a. Zdravotná sestra zverejnila nechutné VIDEO: Ukazuje, ako fajčenie ničí vaše pľúca. Funkcia pľúc fajčiara je viditeľne obmedzená.


Pľúca fajčiara a nefajčiara. Kto už raz skúsil skoncovať s fajčením vie, aké je to ťažké. Toto video by vás fajčiarov mohlo motivovať. Fajčenie je najsilnejšou závislosťo.


Na jednom videu sú pľúca nefajčiara , ktoré majú ružové sfarbenie. Na druhej strane sú pľúca fajčiara , ktorý holdoval cigaretám celých 20 . Na záver autor videa deklaruje, že nikdy nebol fajčiarom klasických ani. Moja úloha bola rozlíšiť pľúca fajčiara a nefajčiara , obe boli čierne. Riziko rozvoja rakoviny pľúc je u fajčiarov a fajčiarok v porovnaní s nefajčiarmi - až 25-krát vyššie.


Tabakový dym spôsobuje rakovinu aj u nefajčiarov, . Po týždňoch sa zlepšuje krvný obeh a funkcie pľúc sa zlepšia až o. Avšak pľúca fajčiara sú úplne iný prípad . Medzi pľúcami fajčiara a nefajčiara je obrovský rozdiel. Bohužiaľ svoje pľúca nevidíme, čo nás môže . Akonáhle si dáte cigaretu do úst, začne zabíjať vaše telo. Avšak kašeľ a iné varovné príznaky sa často ukážu príliš mierne, aby fajčiari tento svoj zvyk stopli.


Prestať fajčiť je pre každého fajčiara veľmi ľahké. Vedci porovnávaním fajčiarov s nefajčiarmi a tými, ktorí na chorobu trpeli. Chronická obštrukčná choroba pľúc je ochorenie výhradne späté s . Stredné riziko úmrtia pre karcinóm pľúc u fajčiarov v porovnaní s nefajčiarmi v troch epidemiologic-. V prípadov rakoviny pľúc je príčinou fajčenie, ľudí dostane túto.


Bývalý fajčiar má pľúca nefajčiara až po dvanástich rokoch po . Vaše pľúca sa tiež môžu začať čistiť, čo vám umožní ľahšie dýchať. Znaky, ktoré charakterizujú fajčiara - nefajčiara. Normálne zdravé pľúca majú ružovo-oranžovú farbu. Tento dym je prefiltrovaný v pľúcach fajčiara. Fajčiari sú všeobecne menej zdraví než nefajčiari.


Riziko karcinómu pľúc sa zvyšuje u fajčiarov , ktorí začali fajčiť v skorom veku, zvyšuje. Najlepšie vtipy, obrázky a videá, online hry a citáty nájdeš na našom webe. Každý deň nové vtipy, obrázky, videá, hry.


Video: Odhoďte tú cigaretu. Takto môžu dopadnúť vaše pľúca! Slovak Woman je magazín určený .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky