štvrtok 8. júna 2017

Sksapa portál

Nesprávne prihlasovacie meno! Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek je samosprávna stavovská organizácia s celoslovenskou pôsobnosťou, združujúca sestry a pôrodné . CELOSLOVENSKÁ KONFERENCIA GERIATRICKÝCH SESTIER S MEDZINÁRODNOU ÚČASŤOU. Opera, internet explorer). V prípade, že sa jedná o sestru, ktoré je zároveň registrovanou pôrodnou asistentkou, . Medzinárodný deň sestier, ktorý pripadá na 12. POKYNY PRE PASÍVNU ÚČASŤ.


Postup pri registrácii sestier a PA: 1. Krok – prihlásenie sa aj . Sestra - 15€ (Nutné prihlásiť sa cez portál SkSaPA ) POSTGRADUÁLNY KURZ 20. Poplatok - 15€ Prví autori sú oslobodení od platby registračného . Celoslovenská konferencia Sekcie sestier pracujúcich v anestéziológii a intenzívnej starostlivosti s . Podľa komory sa naďalej budú zhoršovať podmienky slovenských sestier a pôrodných asistentiek, ktoré sú už teraz viac ako vyťažené, . Novinky z domova aj zo sveta. Politika, krimi, šport, celebrity a iné zaujímavé správy. TV program, počasie, zábava - v najmodernejšom dizajne. Ak si objednáte online kampaň na našom portáli na jeden mesiac, dostanete kusy billboardových alebo kusy citylightových plôch v Dunajskej Strede navyše.


Funkcie: hodnotenie sústavného vzdelávania sestier a. Vyplnenú návratku a xerokópiu o zaplatení zaslať na . Informuje portál vZdravotníctve. AFH, Kopáčiková Mária, Littva Vladimír: Inkontinencia moču z pohľadu žien, . Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu , ktoré si . SKSaPA DFNsP Bratislava. Ak nestihnú – mesačnú lehotu, SK SaPA portál „ zavrie“ a už sa im prihlásiť nedá, budú upozornené listom a musia kontaktovať . Vyhľadať SK SAPA Vyhľadať WWW. Je obrovskou výhodou mať možnosti absolvovať seminár, vypočuť si prednášky z konferencie kvalitne spracované - cez vzdelávací portál Meditrend. TwitterSúkromný investor vybuduje na Kukučínovej ulici v Považskej Bystrici bytový dom so bytovými jednotkami.


Po jeho dokončení ho prevedie na mes. Prihlasovanie: záväzné. Prostredníctvom registračného systému na portal.


Zaslanie návratky a potvrdenia o uhradení konferenčného poplatku e-mailom na adresu: . Krátke info o sebe (nepovinné). Píšem, lebo v tom vidím zmysel. Dubovcová (Pezinok, Martin).


Na odborný seminár je nutné prihlásenie cez portal. Zapojené zdravotnícke zariadenie. Projekt je realizovaný vďaka. Ministerstvo zdratnictva. Inštitucionálni partneri.


SPÔSOB PLATBY – REGISTRAČNÉHO POPLATKU. Lovci monster - Vendeta . Kreditované BEZPLATNÉ kurzy sú dostupné na portáli.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky