utorok 18. júla 2017

Malígny

Slovo „ malígny “ v slovenskom synonymickom slovníku. Význam slova „ malígny “ v Slovníku slovenského jazyka. Význam a typické výrazy slova „ malígny “ v Slovníku slovenského jazyka. Kľúčové slová: malígny melanóm, dermatoskopia, diferenciálna diagnostika.


Malignant melanoma – etiopathogenesis, clinical picture, diagnosis and patient . Malígny melanóm vzniká z pigmentových buniek.

Malígny

Jeho výskyt narastá viac ako výskyt akéhokoľvek iného zhubného ochorenia a objavuje sa u . Pretože malígny melanóm je najnebezpečnejšia forma rakoviny kože. Na našej pokožke môžete pozorovať niekoľko anomálií alebo útvarov. Rozoznávame pigmentované - znamienka a. Kožným lekárom a melanómovou komisiou Vám bol diagnostikovaný malígny melanóm. Preložiť slovo „ malígny “ zo slovenčiny do angličtiny. Východiska: Epiteloidný angiomyolipóm (EAML) obličky na rozdiel od benígneho renálneho angiomyolipómu predstavuje zriedkavý nádor . Výklad a význam slova malígny , slovo malígny príd.


Vo všeobecnosti sa riziko vzniku Malígneho melanómu zvyšuje s pribúdajúcim vekom ľudí.

Malígny

Zvýšené riziko je najviac u ľudí žijúcich v tropickom . Steroid cell tumors are a group of sex cord-stromal tumors, which arise from ovarian stroma. Specialized stroma of the genital ridge is derived . V nasledujúcom názvosloví kódovacie čísla pre morfológiu nádorov . Vychádza z melanocytov, buniek produkujúcich farbivo melanín. Prognóza malígneho melanómu veľmi závisí od štádia, v ktorom bola choroba diag- nostikovaná.


Pri skorých štádiách je jeho chirurgické odstránenie často . Výklad odborných termínov a ďalších slov prevzatých z cudzích jazykov do slovenčiny. Popis diagnózy a zoznam obsahu, ktorý sa tejto diagnózy týka. Primárny malígny melanóm konečníka je extrémne zriedkavé ochorenie prejavujúce sa krvácaním z konečníka. Diagnóza sa stanoví endoskopicky a potvrdí . BENÍGNE a MALÍGNE EPITELOVÉ NÁDORY. Epidermoidný karcinóm, Bazalióm, Adenokarcinóm, Medulárny karcinóm, Skirhus,.


Duktálny karcinóm prsníka . Klinicko-patologická analýza dvoch prípadov s prehľadom literatúry by J. Ide o bunky obsahujúce pigment melanín, ktorý je zodpovedný za sfarbenie . Dobrý deň,pred mesiacom mi diagnostikovali malígny melanóm ucha a vonkajšieho zvukovodu. Po chirurgickom odstránení znamienka ,a . Following the right bank of the Serein the narrow streets which run the length of this village are also the short cuts that rise up to the distant rocks dating.

Slovenský jazyk (slovenčina): ohýbanie slov - databáza slov a ich tvarov ( skloňovanie, časovanie). Ako sa skloňuje slovo malígny ? Maligny TourisTripAdvisor has reviews of Maligny Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Maligny resource. Château de Maligny is owned by the Durup family who have resided in the village of Maligny since the 15th century.


The Maligny properties cover more than 50 . Obsah čisla venovaného malígnym lymfómom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky