pondelok 31. júla 2017

Veterinárne prípravky

Veterinárne prípravky

Registrované na Slovensku. Zoznam veterinárnych produktov registrovaných v SR. Postarajte sa o vaše domácich miláčikov! Produkty skladom, skvelá cena. SK s doručením do hodín.


Najpredávanejšie produkty. PRATEL tabletytabliet. Veterinárne prípravky (129). ALAVIS 5tbl pre psy a . Ponuka veterinárnych prípravkov pre hospodárske zvieratá. CANIVERM perorálna pasta.


Odčervovacia perorálna pasta. Máme veterinárne prípravky - výber necháme na vás. Sme vaša internetová lekáreň s dopravou za €, nad € zadarmo.


Arpalit NEO šampón proti parazitom s bambus. Online objednávanie veterinárnych prípravkov , výživových prípravkov a krmív pre psy, mačky a úžitkové zvieratá. Prehľadné rozdelenie podľa účelu použitia. AQUAVIT A perorálny roztok. ARTHRO BIO MAST, ANNABIS . NUXE- francúzska kozmetika.


Nature and LUXE (príroda a luxus) = NUXE. Logo pro zásilkový výdej léčivých přípravků. Navrhované nařízení vychází ze stávajících pravidel EU pro veterinární léčivé přípravky.


Skladom alebo na objednávku. Jejich cílem je zajistit, aby na trh mohly být uváděny pouze . Ešte väčšia ochrana zdravia zvierat prostredníctvom podávaných veterinárnych prípravkov a technických pomôcok. Intenzívny výskum a vysoko sofistikované technológie predstavujú základ veterinárnej divízie Boehringer Ingelheim.


V našich centrách pre výskum a vývoj. U nás nájdete veľké množstvo veterinárnych prípravkov pre psov, mačky, kone, vtáky, hlodavce alebo hospodárske zvieratá. Starostlivosť o perie a pokožku.


Vyberajte z voľnopredajných . Moderný veterinárny prípravok na liečbu pohybového aparátu u koní. Je vhodný jak pro nemocná, tak zdravá zvířata. Blahodárně působí na posilování organizmu zvířete a jeho imunitní systém.


Múdra huba Dermasin oil 1ml. Využitie regeneračných prípravkov Energy pre zvieratá je veľmi efektívne a dá sa povedať, že aj jednoduchšie než u. Prípravok vhodný pre starostlivosť o kožu a srsť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky