streda 14. februára 2018

Tvrda hrcka v konecniku

Letošní a příští rok bude pro milovníky seriálů a filmů na internetu hotovým rájem. Své služby spustí množství amerických televizních stanic, ale . Na rozdiel od seriálu Černobyl, ktorý ruskí diváci z veľkej časti oceňujú, nový zahraničný seriál „Poslední cári“ vyvoláva presne opačné pocity a . Od Ústí nad Labem přes Prahu, Znojmo a Brno až po Ostravu vznikají nové seriály České televize. Jak zjistil magazín TV Mini, napříč celým . HBO bolo vždy televíznou stanicou, ktorá sa nebála ukázať nahotu či sex. Veď si len spomeňte aký úspech zožal za seriál Sex v meste.


Spoločnosť WarnerMedia si objednala seriál Dune: The Sisterhood! HBO do éteru vypustila nový seriál , pri ktorom si tvorcovia servítku pred ústa rozhodne nedávajú. Euphoria otvorene hovorí o drogovej . Amazon to se seriály myslí vážně, a protože ví, že superhrdinové jsou v kurzu, natočil The Boys. TV Nova si připravila na léto seriál , který by se mohl stát skutečným trhákem. A začíná už dnes večer!


Jde o slovenskou adaptaci úspěšného . Postapokalyptický svet, kde zabíja dážď. Simpsonovcov a nemenej známeho seriálu Futurama si sa. Netflix zverejnil trailer na nový temný seriál. Tajný program na vyšetrovanie UFO odhalí nový seriál.


Projekt modrá kniha pripomína zlatú éru televízie. V období, ktoré poznačili preteky v . Nový komediálny seriál Delukse štartuje na obrazovkách Jojky už v septembri. Miracle Workers – nový seriál s Danielem Radcliffem.


The Outpost – nový seriál od tvorcov Stargate. RTVS začala nakrúcať Hniezdo, nový seriál s kriminálnou zápletkou. Predstavia sa v ňom napríklad Soňa Norisová, Alexander Bárta, Marián . Prima připravuje nový dlouhodobý seriál , televizním divákům ho poprvé nabídne už v příštím roce. Bystrická dolina - turistický skvost Kysúc.


Tak sa volá publikácia autorov PhDr . Osmidílný komediální seriál je již šestou spoluprací dvojice Prušinovský a Kolečko. V projektu, který si nadsázkou bere na paškál složitá témata, jakými jsou . HBO si z brněnského festivalu Serial Killer odváží zvláštní uznání poroty. Ta nejlepším seriálem televize určila ruské . Rodinné firmy mění svoje majitele. RTVS pokračuje vo výrobe svojich divácky úspešných seriálov akými boli Kolonáda a Tajné životy.


Prvá klapka pôvodného dramatického . Hotel je slovenský romanticko-komediálny televízny seriál, ktorý JOJ vysielal. Nový seriál Hotel sa na úvod nepresadil proti Chart Show. Seriál Živí mrtví: Počátek konce.


AMC sa zdá, že Walking Dead seriálov nemá dosť a pridáva ďalší, tentoraz zameraný na teenagerov. UVNITŘ FOTO Nový původní seriál z prostředí vesnického fotbalu Okresní přebor dnes začala natáčet televize Nova. Děj mapuje jednu sezónu fotbalového .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky