pondelok 19. februára 2018

Tehotenstvo 1 mesiac

Tehotenstvo 1 mesiac

Prvorodičky zvyčajne nevedia, čo ich v nemocnici čaká a netušia, aké veci zbaliť do tašky k pôrodu. Ak čakáte svoje druhé dieťatko, . Holky poraďte, jak dlouho před porodem jste měly zbalené tašky? A máte nějaký tip, co si vzít mimo základní a doporučené věci s sebou? Nezabudnite, že určitú výbavičku do pôrodnice Vám treba aj pre Vaše dieťatko.


Chystáte sa na pôrod v Ružinove?

Prečítajte si, čo by ste si do pôrodnice UNB v Ružinove mali zabaliť pre seba i pre bábätko. Kedy sa dá ísť na prehliadku . Vo všeobecnosti platí, že najlepšie je zbaliť sa najneskôr v 8. To posledné, čo chcete pri odchode do pôrodnice riešiť, . Milé dámy, budúce mamičky, hlavne prvorodičky. Ak niektoré z vás rozmýšľate už nad zbalením sa do pôrodnice , mám pre vás malý tip.


Pôrod - čo si zbaliť do pôrodnice. Pred pôrodom som si prečítala veľa článkov o tom, čo si vziať do pôrodnice , vypočula som si aj rady kamarátok, ktoré už pôrod absolvovali a na .

V tomto prípade platí radšej príliš skoro ako na poslednú chvíľu. Aj keď to výsledky vašich vyšetrení . TRNAVSKÝ HLAS - Trnava a okolie naživo. Je potrebné zistiť, čo budete potrebovať do pôrodnice pre seba, aj bábätko. Odporúčame si tieto veci takisto zabaliť a nachystať už vopred.


Na internete, v časopisoch, ale aj v pôrodnici sa dostanete k zoznamom, čo všetko je do pôrodnice vhodné si zbaliť. Z vlastnej skúsenosti . EÚ v prípade cudzinca). Uistite sa, že máte zbalené všetko, čo budete potrebovať nielen počas pobytu v pôrodnici , ale aj počas . Blíži sa veľký deň teda deň pôrodu? Ahojte, povedala by som, že videí na tému, čo si zbaliť do pôrodnice nikdy nie je dosť :) väčšina mamín si zbalí plné kufre a využije z toho 00 . No ale poďme ku konkrétnym veciam.


Ja odporúčam zbaliť sa do kufra. Nebojte, nebude to vyzerať, akoby sa chcete do pôrodnice sťahovať :-). Tašku do pôrodnice som mala pripravenú už týždne pred plánovaným termínom pôrodu podľa odporúčaného zoznamu. Pôrodnice na Slovensku aj v okolitých krajinách zvyčajne zverejňujú zoznam, ktorý budúcim mamičkám pomôže správne sa zbaliť na tento . Jednou zo základných vecí, ktoré musíte vyriešiť, je spísať si zoznam vecí potrebných do pôrodnice.


Asi mesiac pred pôrodom je čas vytiahnuť tašky a pobaliť sa do pôrodnice.

Tehotenstvo 1 mesiac

Samozrejme, potom si tú výbavu potrebujete aj zbaliť. Balenie by malo byť v predstihu, pretože baliť sa počas kontrakcií . USG, výsledok amniocentézy, interné, . Rozhodujte sa na základe toho, či ste prvorodička (vtedy máte teoreticky viac času na príchod do pôrodnice ), nakoľko sa vaše pôrodné priania zlučujú s . Príprava tašky do pôrodnice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky