streda 21. februára 2018

Otehotnenie po potrate

Ak ženy po potrate do šiestich mesiacov znova otehotneli , šanca, že donosia a porodia zdravé dieťa bola 79-percentná, kým u žien, ktoré . Samovoľný potrat hlboko zasiahne každú ženu. Pokiaľ by ste otehotneli skôr, tehotenstvo môže byť úspešné, alebo sa môže skončiť rovnako . Ahojte, je tu prosim niekto, komu sa po potrate nedarilo otehotniet? Ja som myslela, ze tento mesiac to naisto vide, . Ahojte, pred týždňami mi robili kyretáž, v podstate zbytočne, pretože sa o potrat nejednal (bolo to nakoniec mimomaternicové). Potrat je pre ženu vždy hlboká duševná trauma, s ktorou sa musí vyrovnať. Netreba však klesať na mysli.


Neznamená to, že žena nemôže po. Milý pán doktor, mám rokov. Rozhodnutie sa opäť počať po tom, ako ste prešla potratom , je vážne a. Neexistuje presne určený čas, ktorý by ste mali čakať na opätovné otehotnenie. Túžbu po potomkovi by žena po potrate nemala vzdávať a podľa.


Zo skúseností vieme, že šanca na otehotnenie je pomerne vysoká v prvých . Dobrý deň, prekonala som spontánny potrat v siedmom týždni tehotenstva bez kyretáže. Chcela by som sa opýtať kedy sa môžeme opäť začať . Spontánny potrat zasiahne dušu, ale predstavuje aj veľkú záťaž pre telo. Ak by ste otehotneli skôr, môžete znovu potratiť.


Chirurgické prerušenie tehotenstva: Bezprostredne po chirurgickom prerušení tehotenstva sa maternica stiahne. Zriedkavo môže nastať mierne . Podľa výsledkov, ženy, ktoré otehotneli v období šiestich mesiacov od potratu , mali menšiu pravdepodobnosť, že potratia opäť alebo sa u nich . Tehotenstvo po útrapách potratu je ťažkým a bolestným rozhodnutím, ktoré je sprevádzané mnohými pochybnosťami a obavami. Mala by si vedieť, že umelý potrat alebo interrupcia v skutočnosti neznamená umelé prerušenie tehotenstva. Je to zavádzajúci termín. Ak niečo prerušíme, dá sa . Podľa najnovších výskumov však po spontánnom, nekomplikovanom potrate majú najväčšiu šancu na otehotnenie a donosenie zdravého . Vo vyššom veku tiež stúpa riziko spontánnych potratov , vrodených.


Snaha o otehotnenie po kyretáži. Zamlčaný potrat bez kyretáže. Včasná tehotenská strata (samovoľný potrat ). Missed abortion alebo zamĺknutý potrat je jednou z foriem spontánneho potratu. Veľmi rýchlo sme potom otehotneli opäť, ale tým, že sme sa . Nechápe, prečo médiá či niektorí výskumníci spochybňujú traumy žien po potrate.


Podľa nej tým ubližujú ženám, ktoré ním trpia a potrebujú . Následnú zhoršenú schopnosť až neschopnosť ďalšieho otehotnenia nemožno úplne vylúčiť. Chcem sa práve spýtat - riziko dalsieho potratu , alebo nejakej genetickej vady na. Prichádzajú za vami po radu aj ženy, ktoré neplánovane otehotneli ? Niektoré ženy sú pripravené na otehotnenie v ďalšom cykle po spontánnom potrate.


Zdá sa im, že je ľahšie zvládnuť pocit horkosti a skleslosti, pretože nové . Navyše je u žien vo vyššom veku zvýšené riziko spontánneho potratu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky