pondelok 26. marca 2018

Tehotenská kalkulačka najmama

Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie. Následne sa vám vypočíta termín, kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu. V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky.


Kalkulačka zobrazí pravdepodobný dátum narodenia vášho bábätka. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu?

Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať . Vaše tehotenstvo je potvrdené. Prežívate práve, ako sa hovorí, najkrajšie obdobie v živote ženy (a niekedy aj najťažšie) a chcete vedieť, čo práve váš malý.


Chcete vedieť, kedy bábätko prvýkrát uvidíte na. Tehotenstvo týždeň po týždni.

Alebo môžete použiť našu tehotenskú kalkulačku. Image may contain: one or more people and . Mária Sanatová: Prvý trimester tehotenstva je naozaj najrizikovejší ( najmama.aktuality.sk). Dara prežíva ťažké obdobie, no tá láska ju ženie vpred Najmama. Ako otehotnieť, tehotenská kalkulačka , Jonášova metóda, priebeh.


Starostlivosť o bábätko v 6. Vyšetrenia v tehotenstve 2. Internetový predaj hodín a hodiniek rôznych značiek, bižutérie, kalkulačiek a zapaľovačov. Aj vám sa každý dotýka tehotenského bruška? Nieco si o tom precitajte: najmama. Zuzana († 41) si prešla pred. Spočítejte si peněžitou pomoc v . Prirodzene krásna ako princezná?


Prinášame Vám široký výber tehotenského oblečenia renomovaných. Keď stúpne dostatočne vysoko, môžeš si urobiť skorý tehotenský test a budeš vedieť, že si tehotná. Followuj BabiesGrowFastSK aj.

Výpočet neplodných dnů - TĚHOTENSKÁ KALKULAČKA Výpočet neplodných dnů. Metoda plodných a neplodných dnů je . Skúste si vypočítať, či čakáte. Viac info nájdete na Najmama.


Určenie pohlavia podľa babských rád . Vývoj plodu a tehotenské zmeny - Babyweb. Digitálny tehotenský test Clearblue s indikátorom týždňa. Menštruačný a ovulačný kalendár vám umožní sledovať čas menštruácie a plodné a neplodné dni.


Majte kontrolu nad svojim menštruačným cyklom. Termín pôrodu na tehotenskej kalkulačke Najmama.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky