štvrtok 17. mája 2018

Ascorutin

Ascorutin

Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu predtým, ako začnete . ASCORUTIN - Liek, ktorého obe liečivá rutosid a kyselina askorbová upravujú zvýšenú lámavosť a priepustnosť krvných vlásočníc. Pri dobrej znášanlivosti sa môže ASCORUTIN užívať dlhodobo. U detí vo veku od rokov sa podľa hmotnosti alebo veku podávajú − 2 . ASCORUTIN obsahuje liečivá trihydrát rutozidu a kyselinu askorbovú, ktoré patria do skupiny liekov s ochranným vplyvom na cievy (nazývané vazoprotektíva ). Vyrábí se ve formě tablet, které obsahují dvě terapeuticky aktivní složky – kyselinu .

Ascorutin

Pozrite si jeho zloženie, hodnotenie a cenu. Písomná informácia pre používateľa. KVALITATIVNÍ I KVANTITATIVNÍ SLOŽENÍ.


Každá potahovaná tableta obsahuje 1mg kyseliny askorbové (acidum ascorbicum) . Zložený prípravok, ktorého obe účinné látky - glykosid rutín a kyselina askorbová - upravujú zvýšenú lámavosť a priepustnosť krvných vlásočníc. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze , najděte podobné produkty a příslušenství.


Přečtěte si pozorně tento příbalový leták, protože obsahuje pro vás důležité údaje.

Lékárna, která vás nadchne. Ahojte, chcem sa spýtat ci máte niektorá skusenost s ascorutinom v tehotenstve. Som v siedmom tyzdni a dnes som si . Léčivý přípravek ve formě tablet určený k léčbě zvýšené lámavosti cév, krevních kapilár a propustnosti krevních vlásečnic. C vitamīna un rutīna papildus avots. Ieteicamā diennakts deva: Pieaugušajiem un bērniem no gadu vecuma 1 . Nakupujte v overenej internetovej lekárni ilieky.


Hypersensitivity to the drug components. Liek obsahuje liečivá trihydrát rutozidu a kyselinu askorbovú, ktoré patria do skupiny liekov s ochrann. Chci se zeptat jestli má. Tootetutvustus Rutiini ja vitamiin C tabletid. Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised Kasutamine:sisse võtta tablett 2-korda päevas . Ascorutin v tehotenstve.


A composite preparation containing two active substances - glycoside rutin and ascorbic acid - that reduce a higher frangibility and permeability of capillaries. Item description: Food supplement. Delivery time: Every day.


Grupa: uztura bagātinātājs.

Zjistěte od ostatních pacientů zkušenosti s tímto lékem. The preparation is recommended for use in cases of ascorbic acid deficiencies. It is recommended for adults to take tablets a day.


Name of the product, ASCORUTIN. MA_MEDICATION_DETAIL_INFO_MED_NAME i , ASCORUTIN. ATC group name ‎: ‎RUTOSI KOMBINACE ATC group ‎: ‎C05CA ASCORUTIN tbl. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Złożony preparat, którego oba skuteczne składniki – glikosyd rutyny i kwas askorbinowy – regulują zwiększoną łamliwość i przepuszczalność naczyń . Obsahuje dvě účinné látky - rutosid a . Přípravek obsahuje mg rutinu a 1mg . ASCORUTIN se používá k léčbě zvýšené lámavosti a propustnosti jemných cév ( cévek) zejména u žilní nedostatečnosti (křečové žíly) a . Lekár mi dnes predpísal ascorutin , 3x denne tabletu.


Kojím (mám mesačné dieťa) a v príbalovej informácii je napísané, že sa . Zdroj - Národné centrum zdravotníckych informácií.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky