štvrtok 10. mája 2018

Hylak forte

Hylak forte

Hylak forte : Kvapky na žalúdok, zápchu, hnačku, vracanie a aj ako probiotikum. Vyskúšajte Hyla Forte počas liečby antibiotikami. Hylak je indikovaný aj v prípade porúch pečeňového metabolizmu, pri problémoch GIT súviasiacimi s . Zloženie: Liečivá: Kvapky obsahujú bezzárodkový . Liek sa používa pri plynatosti, hnačkách, zápchach, kolitídach a pri chronickej atrofickej gastroenteritíde. Antidiaroické mikroorganizmy, Perorálne kvapky, ATC A07FA, SPC (Súhrn údajov o prípravku) Terapeutické indikácie: - všeobecné dyspeptické ťažkosti . Pozrite si jeho kompletné zloženie a účinky.


Precitlivenosť na zložky lieku. Přípravek se užívá při léčbě následujících stavů a onemocnění: Meteorismus, průjem, obstipace, dyspepsie. Hrusovská F(1), Blanáriková Z, . FREE SHIPPING on qualified orders. Doplněk názvu, POR SOL 100ML.


Léková forma, Perorální. Příbalová informace: informace pro uživatele. Možné nežádoucí účinky. Escherichiae coli metabolita, Enterococci faecalis metabolita,.


HYLAK FORTE perorální roztok. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Rychlá a účinná obnova střevní mikroflóry například i po léčbě antibiotiky.


Spolehněte se na jeho účinky a dostaňte . MECHANIZMUS ÚČINKU A FARMAKOLOGICKÉ VLASTNOSTI. S normalizáciou tráviaceho traktu Vám skvelo pomôže Hylak forte. Tento produkt poskytuje cenovo výhodnú a efektívnu pomoc. Hylak se užívá při nadýmání, průjmu nebo zácpě a poruchách trávení.


Výrobce: Teva Typ: Volně prodejné léky. Humánní léčivý přípravek . Pri plynatosti, hnačkách, zápchach, kolitídach a pri chronickej atrofickej gastroenteritíde. Vaša cena: 26€ s DPH. Hylak Forte roztok 100ml od Teva jen za 5. Dobrý deň Chcem sa spýtať, či po prekonaní tráviacich ťažkostí sa má hylak forte využívať celé? Kategórie: Trávenie, VOĽNOPREDAJNÉ LIEKY . V tráviacom trakte človeka je nevyhnutná prítomnosť určitých baktérií, . Používa sa tiež ako doplnok počas liečby antibiotikami , . Pre rýchlu a účinnú obnovu črevnej mikroflóry pri hnačke, ale aj zápche a pri liečbe antibiotikami.


Vhodný aj pre deti od 2 . ML za super cenu na Lekarnanapekarske. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky