štvrtok 24. mája 2018

Vypočet terminu porodu

Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne . Výpočet termínu pôrodu. Následne sa vám vypočíta termín , kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu. Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie.


Datum porodu podle oplodňující soulože. Vypočítejte si termín porodu v naší kalkulačce. Spočítejte si približný termín vášho pôrodu. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu ? Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Kedy sa narodí vaše bábätko?


Stačí zadať prvý deň poslednej menštruácie a systém vám automaticky vypočíta,. Výzkum naznačuje, že délka těhotenství se může přirozeně lišit až o pět týdnů. Termín porodu lze zjistit výpočtem 2dnů po zahájení poslední menstruace . Pri výpočte predpokladaného termínu pôrodu sa vychádza aj z dátumu poslednej menštruácie. Vypočítajte si orientačný termín pôrodu s našou . Pouze zhruba dětí se rodí . Ako si sama vypočítate termín pôrodu ? Tak čo mamička, ako dlho budete čakať kým Vám v rukách spočinie zázrak života? Kalkulačka pro výpočet pravděpodobného termínu porodu.


Pri pravidelnom menštruačnom cykle sa výpočet termínu pôrodu podľa prvého dňa poslednej menštruácie ráta nasledovným spôsobom:. Ak sa teda váš cyklus mesačne pohybuje v rozmedzí trvania 25–dní, môžete na výpočet predpokladaného termínu pôrodu použiť uvedený . Gynekológ mi stanovil termín pôrodu na 09. Toto datum porodu je pouze přibližné, jen dětí se rodí přesně v den vypočítaného . Dĺžka tehotenstva a výpočet termínu pôrodu. Asi vás tiež na začiatku trápila otázka, ako sa vlastne meria dĺžka tehotenstva.


Využijte kalkulačku termínu porodu. Pak se vám bude hodit naše porodní kalkulačka. Ty vám pomohou určit přibližné datum, kdy vaše děťátko přijde na svět.


Pro výpočet termínu porodu existují různé metody. Není tedy divu, že je to první věc, která nastávající maminku většinou zajímá . Viete, ako určiť termín pôrodu ? Prečítajte si, podľa čoho sa termín počíta a ako predpokladaný dátum pôrodu stanoviť. Málo spoľahlivým údajom na výpočet termínu pôrodu podľa prvých pohybov dieťaťa, ktoré žena pociťuje.


K tomuto dátumu sa pripočítava 5 . Stačí použiť našu kalkulačku termínu pôrodu. Ste už tehotná a chcete vedieť kedy by mohol byť pôrod?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky