piatok 12. júla 2019

Kalkulacka na vypocet tyzdna tehotenstva

Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu? Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Ako sa počítajú týždne v tehotenstve a ako vypočítať termín pôrodu? Môžeš použiť túto kalkulačku na výpočet ďalších tehu-detailov. Ak máte problém zapamätať si očakávaný dátum vášho pôrodu, nebaví vás počítanie na prstoch rúk i nôh, ste na správnom mieste.


Naša kalkulačka pôrodu. Zadajte potrebné údaje do tehotenskej kalkulačky na výpočet termínu. OTÁZKA TÝŽDŇA Zaujímalo by ma, k čomu sa dajú prirovnať pôrodné bolesti. Aj keď množstvo nastávajúcich mamičiek považuje tehotenstvo za . Kalkulačka ľahko spočíta váš aktuálny týždeň tehotenstva.


Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať dátum tejto. Pravdepodobný týždeň tehotenstva : 1. V ktorom týždni tehotenstva sa . Vaše tehotenstvo je potvrdené. Prežívate práve, ako sa hovorí, najkrajšie obdobie v živote ženy (a niekedy aj najťažšie) a chcete vedieť, čo práve váš malý. Vypýtajte si zasielanie osobného mejlíku podľa týždňa vášho tehotenstva , alebo veku vášho bábätka.


A dozviete sa všetko, čo budete . Výpočet termínu pôrodu. Zadajte dátum Vašej poslednej menštruácie a priemernú dĺžku cyklu a my Vám vypočítame termín pôrodu, . Taktiež ti kalkulačka vypočíta najpravdepodobnejší týždeň a trimester tehotenstva. Môžeš sa dozvedieť, čomu by si mala v tvojom týždni . Vypočítajte si dátum pôrodu a aktuálny týždeň tehotenstva. Pokiaľ chcete výpočet spresniť, zadajte dátum predchádzajúceho ultrazvuku a zistený vek plodu.


Pre výpočet týždňa tehotenstva vychádzajú lekári a tehotenské kalkulačky z prvého dňa poslednej menštruácie. Je to preto, že presný dátum ovulácie a počatia . Pre takýto výpočet môžete použiť aj tehotenskú kalkulačku tu. Najpresnejšie by nám výpočet týždňa tehotenstva pravdaže vyšiel podľa . V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky.


Preto, ak si mala poslednú menštruáciu len pred povedzme týždňami a otehotnela si pred dňami, naša kalkulačka ti vypočíta, že si tehotná už týždne. CRL (Crown Rump Length) is fetal length measured from the top of the head ( crown) to the bottom of the buttocks (rump), obtained by ultrasonographic . Preto ju lekári predpisujú už pred začiatkom tehotenstva a následne až do 12. Tehotenská kalkulačka. Poslúži Vám však výborne na výpočet predpokladaného termínu pôrodu, týždňa tehotenstva , trimestra, v ktorom sa práve nachádzate, . Takmer každá žena, ktorá zistí, že je tehotná , chce čo najskôr.


Aby bol tento výpočet ako-tak presný, je potrebné, aby žena mala pravidelný cyklus. Viete, ako spoznať tehotenstvo ? Tiež to ukazuje ideálne tehotenstvo priberanie na váhe graf týždeň po týždni. Počas šiesteho týždňa tehotenstva vás možno prekvapia citlivé prsníky a. Aký je dátum vášho tehotenstva ? V akej fáze tehotenstva ste?


Kedy bol dátum počatia?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky